KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkür ederim hasan bey evet komple sıfırlıyoruz bide sizinki gibi yapabilme imkanım olsa ne ala ama malesef o emeği gösterecek usta yok motoru bile erzurumdan usta getirtip söktürdüm ;D
piston gömlek yağ pompası motor için gerekli contalar felan aklına gelecek revizyonda değiştirilen tüm parçaları motor parçasından haricen iki adet kampana 1250 tl ye aldım 400 rektefeciye verdim 350 işcilik 100-150 diğer malzemeler tuttu yağ, bez felan filan toplamda 2.200 e maloldu diyebilirim motor daha yeni ama eskiye nazaran ses %80 azaldı süper anlayacağınız.
fiyat motorun önceki durumuna göre değişken bir kavram. bazı insanlarda 3000'e kadar çıktığını duymuştum. ama daha önce de dediğim gibi, belli bir parayı gözden çıkardıysan; ya yaptırdığın motoru uuuzzzzuuuunnn süre kullanacaksın; ya da hiç rektifiye etmeden TDI takacaksın... her ikisi de kişisel seçimdir.. seçimin sana hayırlısı olacak inşallah.