1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,760
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

evvet :D ;) :smiley: ;D çok zevkli oluyo ya ilk resimler kirli ve yağlı temizler yarın eklenecek hehe

SDC13264.JPG

SDC13252.JPG

SDC13256.JPG

SDC13257.JPG

SDC13258.JPG

SDC13259.JPG

SDC13260.JPG

SDC13261.JPG

SDC13263.JPG

şimdilik bu kadar umarım fazla olmadı resimler ilk etapta makine yanımda değildi yoksa daha motoru çıkarırken felan onlarıda eklerdeim ;D :D ;) :smiley:

Etiketler

Tarık bey kolay gelsin. Sizin canavarı da yakından görmüş oldum. Çok iyi olacak, motoru tamamen sıfırlayacaksınız sanırım.

Çok çok kolay gelsin :smiley:

teşekkür ederim hasan bey evet komple sıfırlıyoruz bide sizinki gibi yapabilme imkanım olsa ne ala ama malesef o emeği gösterecek usta yok motoru bile erzurumdan usta getirtip söktürdüm ;D

:D bitmek üzere cuma gece söktük motoru pazartesi inşallah marşa basacağız aslında rektefeci biraz daha gayret gösterseydi yarın bitmişti iş

Tarık, bu bile büyük bir başarı... İstanbul'da bile bir motoru o kadar kısa sürede rektifiye etmiyorlar, emin ol.

en son aşamada tüm maliyet hakkında bilgi verebilirsen memnun kalırım. şimdiden ALLAH kolaylık versin. :smiley:

evveeet arkadaşlar sonunda bitti çok şükür problem yok yarın yaptığım işlerle ilgili tüm resimleri sırasıyla paylaşırım sizlerle

gomera' Alıntı:
en son aşamada tüm maliyet hakkında bilgi verebilirsen memnun kalırım. şimdiden ALLAH kolaylık versin. :smiley:

piston gömlek yağ pompası motor için gerekli contalar felan aklına gelecek revizyonda değiştirilen tüm parçaları motor parçasından haricen iki adet kampana 1250 tl ye aldım 400 rektefeciye verdim 350 işcilik 100-150 diğer malzemeler tuttu yağ, bez felan filan toplamda 2.200 e maloldu diyebilirim motor daha yeni ama eskiye nazaran ses %80 azaldı süper anlayacağınız.

selamlar tarık

Hayırlı olsun bol çomurlu günlerde kullan

fiyat motorun önceki durumuna göre değişken bir kavram. bazı insanlarda 3000'e kadar çıktığını duymuştum. ama daha önce de dediğim gibi, belli bir parayı gözden çıkardıysan; ya yaptırdığın motoru uuuzzzzuuuunnn süre kullanacaksın; ya da hiç rektifiye etmeden TDI takacaksın... her ikisi de kişisel seçimdir.. seçimin sana hayırlısı olacak inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR