1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,595

Etiketler
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

Mürsel' Alıntı:
Ellerine sağlık

tşk bi boyası kaldı siyahada boyayıp arabanın üstüne attımı tamamdır zaten ondan sonra A dan Z ye kullandığım malzeme ve bir cizim üzerinden ölçüleriyle birlikte ayrı bir başlıkta paylaşacağım

Iğdırda offroad yapıcak tek yer bi ağrı dağı var adam akıllı...
Iğdır doğubeyazıt yolu üstünde çok güzel ovalar var ağrı dağının eteklerine doğru bir kaç gezi yapta tarık bey biraz oralarıda görelim...Özledim.. :D :D
Bu arada deffenderin maşallah doğuda tek olacak.. ;)

hasanfb' Alıntı:
Iğdırda offroad yapıcak tek yer bi ağrı dağı var adam akıllı...
Iğdır doğubeyazıt yolu üstünde çok güzel ovalar var ağrı dağının eteklerine doğru bir kaç gezi yapta tarık bey biraz oralarıda görelim...Özledim.. :D :D
Bu arada deffenderin maşallah doğuda tek olacak.. ;)

teşekkürler abim ilk fırsatta resimleri ekleyeceğim faceebook varsa sende özelden yaz ekleyeyim orada biraz resim var olmadı canın sıkıldı senin kızıl fırtınaya atla gel hem eski günleri yaad edersin hemde ofroad yaparız beraber

bu arada cj ne iş abi defenderi ne yaptın :eek:

ata036' Alıntı:
teşekkürler abim ilk fırsatta resimleri ekleyeceğim faceebook varsa sende özelden yaz ekleyeyim orada biraz resim var olmadı canın sıkıldı senin kızıl fırtınaya atla gel hem eski günleri yaad edersin hemde ofroad yaparız beraber

bu arada cj ne iş abi defenderi ne yaptın :eek:

Kardeşim ben baştan beri cj'ciyim ığdırda doğubeyazıtta telçeker gürbulakta deffender çoktur askeriyenin küçük ağrının eteklerinde aybey karakolun çevresinde az devriye atmadık deffenderla...
Bu arada bir ayağım hemen hemen ığdırda... ;)

hasanfb' Alıntı:
Kardeşim ben baştan beri cj'ciyim ığdırda doğubeyazıtta telçeker gürbulakta deffender çoktur askeriyenin küçük ağrının eteklerinde aybey karakolun çevresinde az devriye atmadık deffenderla...
Bu arada bir ayağım hemen hemen ığdırda... ;)

abi nasıl yani bir ayağım ığdırda yoksa gelecekmisin ??? gelirsen haberim olsun ha bak sonra karışmam

Icı gercekten cok derlı toplu gozukuyor kardesım:smiley: Sunu merak edıyorum: Safkan ıngılız mı yoksa otokar yapımı mı? Askerıyede kullanılan otokar yapımı Land Roverlarla ılgılenıyorum ben de, fena durmuyolar hanı.Senınkı de otokarsa performansını nasıl buluyosun?

Abay72' Alıntı:
Icı gercekten cok derlı toplu gozukuyor kardesım:smiley: Sunu merak edıyorum: Safkan ıngılız mı yoksa otokar yapımı mı? Askerıyede kullanılan otokar yapımı Land Roverlarla ılgılenıyorum ben de, fena durmuyolar hanı.Senınkı de otokarsa performansını nasıl buluyosun?

içi gerçekten çok güzel yapılmış aldığım arkadaş yaptırmıştı arac askeryeden çıkma. ben aldığımda motoru ölüydü ama dağ taş tırmandırıyordum şu an motoru sıfır yaptırdığımdan fazla sıkıştırmıyorum düz asfatla güzel bana göre ama 1500 km yaptıktan sonra asııl perfomansı o zaman tam anlamıyla söyleyebilirim
selamlar tarık

Araç güzel,alın teri değmiş,daha da güzelleşmiş,tabanını düz bassın,güzel günlerde kullanmanızı dilerim :smiley:

dino967' Alıntı:
Araç güzel,alın teri değmiş,daha da güzelleşmiş,tabanını düz bassın,güzel günlerde kullanmanızı dilerim :smiley:

teşekkürler erdin bey inşallah dahada güzel yapmaya çalışacağım
selamlar tarık

evet sonunda bagaj projemizde kazasız belasız bitti. hakkı bey akşam üzeri olduğu için resimler biraz kötü artık idare edersin. senin için çektim valla :D

artık LAND ROVER ADVENTURA TÜRKİYE II-2009 için hemen hemen hazırız 1 ağustosda başlayacak etkinlik ilgisini çeken olursa link aşağıda festivale gelemedim ama bu etkinliğe gidiyorum.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=14900445106&topic=15494

son_1.jpg

son_2.jpg

son_3.jpg

son_4.jpg

son_5.jpg

son_6.jpg

son_7.jpg

son_8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.