1990 Vitara JLX 3 kapı hakkında yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mert06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,806

mert06

Yeni Üye
Yer
Ankara
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar,aranıza Ankara'dan katıldım.Çayyolu semtinde gayrimenkul işiyle uğraşıyorum.Bmw 3.20d kullanıcısıyım fakat gerek işim gerekse kış şartlarından dolayı 2.araç ihtiyacım oluştu.

Fiyatı,vergisi ve 4 çeker olması sebebi ile de tercihim Vitara'dan yana oldu.Şu anda İstanbuldan bir arkadaşla görüşme halindeyim ve yüksek ihtimalle bu aracı alacağım.

Link'i veriyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-4x4-sevenlere-108526962/detay/

Almayı düşündüğüm araçla ilgili görüşlerinizi,parça temini ve fiyatları,varsa bu modellerdeki kronik sorunları,önerilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.

Etiketler
Ynt: 1990 Vitara JLX 3 kapı hakkında yardım

slm.1995/96 öncesi 3 kapı vitaraları 8 valf diye biliyorum.bu da arazide istediğiniz/beklediğiniz performansı vermeyebilir.eğer bu fiyat aralığında bir araç düşünüyorsanız temiz 92/93 yada üstü 5 kapı vitara (16 valfli) olabilir.ama size vereceğim öneri, bu araçlar arazi için tercih edildiğinden yorulmamış temiz bir araç bulmaya bakın.yoksa çok yorulursunuz.tecrübeyle sabittir.

gerek işim gerekse kış şartlarından dolayı 2.araç ihtiyacım oluştu.

Sanırım 2. araç müşterileri bozuk yoları olan yeni inşaat alanlarında gezdirmek için lazım oldu. Bu amaç için fazlasıyla uygun, motoru yürüyen aksamı vs bir bilene göstermek şartıyla. Bu arada kıştan söz açılmışken 4x4 bu lazım olmaz demeyin, yeni aracınıza da kışlık lastik takın..

slm.1995/96 öncesi 3 kapı vitaraları 8 valf diye biliyorum.bu da arazide istediğiniz/beklediğiniz performansı vermeyebilir.eğer bu fiyat aralığında bir araç düşünüyorsanız temiz 92/93 yada üstü 5 kapı vitara (16 valfli) olabilir.ama size vereceğim öneri, bu araçlar arazi için tercih edildiğinden yorulmamış temiz bir araç bulmaya bakın.yoksa çok yorulursunuz.tecrübeyle sabittir.
[/quote]

Mesajınız için teşekkürler aslında açıkçası öğrenmek istediğim şu,mesela toyota corolla yı örnek alabiliriz yağını suyunu koyduktan sonra uzun yıllar sizi asla yolda bırakmayacak,sorun çıkarmayacak bir araçtır.Suzuki içinde bunu söyleyebilirmiyiz araç 90 model ve aldıktan sonra tüm eksiklerini ve bakımlarını tabii ki yaptıracağım.Problem yaşamadan uzun yıllar binebilirmiyim acaba?

Sanırım 2. araç müşterileri bozuk yoları olan yeni inşaat alanlarında gezdirmek için lazım oldu. Bu amaç için fazlasıyla uygun, motoru yürüyen aksamı vs bir bilene göstermek şartıyla. Bu arada kıştan söz açılmışken 4x4 bu lazım olmaz demeyin, yeni aracınıza da kışlık lastik takın..

Görüşleriniz ve mesajınız için teşekkürler,evet aynen söylediğiniz nedenlerden 2.araç ihtiyacım oluştu.Kısmetse aracı almak için İstanbul'a gideceğim artık bulacağız oralarda bir servis.Kış lastiği ise şart tabii ki taktıracağım.

yağını suyunu koyduktan sonra uzun yıllar sizi asla yolda bırakmayacak,sorun çıkarmayacak bir araçtır.Suzuki içinde bunu söyleyebilirmiyiz araç 90 model ve aldıktan sonra tüm eksiklerini ve bakımlarını tabii ki yaptıracağım.Problem yaşamadan uzun yıllar binebilirmiyim acaba?

Ben şahsen hiç kullanmadım. Suzuki konusunda tecrübeli arkadaşlar bu motorların eski teknoloji olduğunu ve hararet yapmaya biraz meyilli olduklarını söylerler. Gel gelelim piyasada en çok sevilen 4 çekerlerden biridir bunlar. Gülü seven dikenine katlanır... siz sadece müşterileri gezdirmek için o kadar sever misiniz orasını bilemem, ama niyetine girdikten sonra çözülemeyecek türden problemleri olan araçlar olduklarını zannetmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR