1991 Model Kia Besta Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ygtgencer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,102
Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında

Teşekkür ederim,
Antalya'da internette bi ilanda vardı, sahibinin ismini burada yazmak uygun mudur bilmiyorum yazmıyorum şimdilik, bi arkadaş şu aralar antalyada bi bakmasını rica ettim kaporta durumlarına falan,
motor mekanik gibi aksamların tamir ver bakımında sıkıntı yaşar mıyım?

Etiketler

Sonuçta 20 yaşında araç mekanik çok sağlam mazda E2200 ve diğer bestalar,la birçok parçası aynı yeni ön takım yaptırdım sökülen parçalarda rot başı hariç milim boşluk yoktu yinede tam takım değiştirdim alt üst rotilleri. aracın tek sıkıntısı motor gücü iki çekerde rampada biraz düşük kalıyor yedek parçasını servis yoksa bile kore,den getirtiyor bu araçta çift klima çift kalorifer hid direksiyon var bulursan kaçırma

dopamin hocam
çok teşekkür ederim,
Antalya'dan haber bekliyelim, inşallah olur diyorum.
Alabilirsem başınızı ağrıtırım baştan söyleyeyim
Otomobili satıp bunu otomobil yerine de kullanmak niyetindeyim, her şeyini öğrenmek isterim.
saygılar,

Artik benimde bir kia besta 4x4 karavanim var

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun on koltuklari cikardim dosemeleri komple sokup yeniden yapacağım, 6 tane vidayi gevsetiyorsunuz, koltuklar hop geliyor herkese tavsiye ederim

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yapi marketten, su isi ve ses yalitimi malzemesi aldim malzemeler tamam , hafta sonu da spirallerim bi guzel sonra izalasyon ve hersey cok guzel ve sessiz olacak

Ee bizim besta delicayla ayni çıktı yuruyeni

İlk resim delica 4wd , digerleri besta (mazda e 2200) 4wd , hatta kiada daha fazla denge kolu var

Pasla mücadele başladı ama taban sacı değişecek spiralledikçe alttan geliyor , bu planlarımı 15 gün geriye attı, inşallah taban sacı bulabilirim...

Dremelle bile yapiyorum abi ama boyadan once sulu zimpara şart , taban sacı bulmam lazim yarin umutsuzca arayim orayi burayi

Allah kolaylık, sabır ve zevkle ugraşmayı nasip etsin. Açıkçası ilanlarda gördüğümde eşime "Ya hatun şuna bak,çok şekil değil mi alalım bunu vurslım yollara" demiştim. "Yeni doğan bebekle nasıl gezelim?" dediğinde hevesim sönmüştü
Artık siz yapacaksınız biz de sizi takip edeceğiz.

Sent from my SM-T231 using Tapatalk

Dun universite hastanesi acilinde gece 2 de gozden spiral talaşı cikartinca , göze geldik dedim , gözlüksüz çalışmak iyi degilde hava da karardiydi ah o son pasi temizlemeyecektim.... ))