KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim,
Antalya'da internette bi ilanda vardı, sahibinin ismini burada yazmak uygun mudur bilmiyorum yazmıyorum şimdilik, bi arkadaş şu aralar antalyada bi bakmasını rica ettim kaporta durumlarına falan,
motor mekanik gibi aksamların tamir ver bakımında sıkıntı yaşar mıyım?
Teşekkür ederim,
Antalya'da internette bi ilanda vardı, sahibinin ismini burada yazmak uygun mudur bilmiyorum yazmıyorum şimdilik, bi arkadaş şu aralar antalyada bi bakmasını rica ettim kaporta durumlarına falan,
motor mekanik gibi aksamların tamir ver bakımında sıkıntı yaşar mıyım?
Sonuçta 20 yaşında araç mekanik çok sağlam mazda E2200 ve diğer bestalar,la birçok parçası aynı yeni ön takım yaptırdım sökülen parçalarda rot başı hariç milim boşluk yoktu yinede tam takım değiştirdim alt üst rotilleri. aracın tek sıkıntısı motor gücü iki çekerde rampada biraz düşük kalıyor yedek parçasını servis yoksa bile kore,den getirtiyor bu araçta çift klima çift kalorifer hid direksiyon var bulursan kaçırma
dopamin hocam
çok teşekkür ederim,
Antalya'dan haber bekliyelim, inşallah olur diyorum.
Alabilirsem başınızı ağrıtırım baştan söyleyeyim
Otomobili satıp bunu otomobil yerine de kullanmak niyetindeyim, her şeyini öğrenmek isterim.
saygılar,
Bir yapi marketten, su isi ve ses yalitimi malzemesi aldim malzemeler tamam , hafta sonu da spirallerim bi guzel sonra izalasyon ve hersey cok guzel ve sessiz olacak
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah kolaylık, sabır ve zevkle ugraşmayı nasip etsin. Açıkçası ilanlarda gördüğümde eşime "Ya hatun şuna bak,çok şekil değil mi alalım bunu vurslım yollara" demiştim. "Yeni doğan bebekle nasıl gezelim?" dediğinde hevesim sönmüştü
Artık siz yapacaksınız biz de sizi takip edeceğiz.
Dun universite hastanesi acilinde gece 2 de gozden spiral talaşı cikartinca , göze geldik dedim , gözlüksüz çalışmak iyi degilde hava da karardiydi ah o son pasi temizlemeyecektim.... ))
Dun universite hastanesi acilinde gece 2 de gozden spiral talaşı cikartinca , göze geldik dedim , gözlüksüz çalışmak iyi degilde hava da karardiydi ah o son pasi temizlemeyecektim.... ))