<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156656" data-quote="lazreis" data-source="post: 1476450"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1476450"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1476450">lazreis' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Mehmet bey aklimda Turkiye'yi ve bazi ulkeleri kamp yaparak kimi zaman dag basina cikarak aracla gezme fikri var uzun zamandir. Sizin araca benzer bir aracla yapilabilirliginin daha uygun olacagini dusunuyorum. Zira dunya genelinde bu konuya uygun 2 arac var. Biri defender digeri lan cruiser lj76-79 serisi. Dunyanin her yerinde parca bulabilme imkani var. Malum onlarin fiyatlari ucuk kacik. Bu araci sizin araca benzetmek mumkun mudur ya da bu arac 4x4 campervan modele cevrilebilir mi? Proje vs isleriyle cozulebilir mi?<br />
<br />
<br />
<br />
Sent from my iPhone using Tapatalk
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Lazreis hocam o arabayı ben topladım 4 vitestir pto lu ağır hizmet şanzımanı var , on arka sabit akslı, ön arka makaslıdır, konfor sürat bu kapsamda. Arkasina kutu koyarsanız expedition olabilir ama campera uygun degil <br />
<br />
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>