Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracı bır arkadastan aldım aldıgımda 50000 deydı yurur aksamında ve kabortada ufak tefek sorunlar vardı ama motor ıyı durumda ıdı araca genel bakım yapmaya karar verdım kabortayı curuklerden arındırdıktan sonra özel boya atıldı fırınlı boya gayette şık oldu motora gelınce fabrıka cıkısından berı motora anahtar degmemıs bır problemım olmadıgı halde baskı balata contalar keceler hatta tırıger zıncırıne kadar deıstım aracta şeklını begenmedıgım herseyıde yavas yavas deıstırıyorum madı olarak herhangı bır hesap yapmadım ama hıc bır masraftan kacınmıyorum cunkı araca verdıgım emegın yaptıgım masrafın karsılıgını alıp keyıfle bınmek ıstıyorum
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]motortor bu hale geldı en sonunda .motorda tum contalar ve kecelr deişti baskı balat yenılendı yag ust kapak nıklaj oldu hava fılıtresıde nıkalaj oldu
iyi iyi çok iyi oluyor.tekrar kolay gelsin satmayı düşünmüyorsanız.yaptığınıza değecek.kolay olmuyor.ama topllanınca insanın içine siniyor.takip etmeye devam.
slm
valla kabortacıyla ben deil onlar benle ugrastılar saolsunlar her dedıgımı harfıyen uyguladılar boya kaborta harıc gerı kalan tum işlerini kendim hallettim.saolsun Halim usta (kaborta ustası) Serkan usta ellerınden gelenı yaptılar. super iş cıkartılar.Arac suanda yurur hallede yapılan işler aşamasında fotolar cekıldı ama bırturlu sıteye bırakamadım.
gule gule kullan hocam resimler koymanı beklıyorum benım aracında az ısı kaldı ıkı uc guna sanırım boya işleri biter sıra bana gelcek bende geri kalanını toplucam zaten ısım mekanik benım