1993 model Blazer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan _EdiZ__ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,920

_EdiZ__

Yeni Üye
Öncelikle herkeze merhaba siteye yeni üye oldum yeni aldım aracı araçla ilgili hiç bir bilgim yoktu sadece ailem için gereken yeri saglayamadıgı için ufak olan aracımı değiştim şimdi gayet memnunum aracıma lpg taktırmak istedim kartal oto san. taktırdım tek nokta enjeksiyon oldugu için mikserini bulamadılar haliyle benim bi sikıntım var sizinle paylaşarak tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. aracım digital gösterge km ve hız arada kendiliğinden gelip gidiyor bazen çalışmadıgında üst taraftan vurunca hız geliyor fakat km gelmiyor bu yüzden ne yaptıgım yol yag değişimi ve yakıtı hesaplayamıyorum bakıyorum nerede yaptıra bilirim die bi elektirikciye gittim hızın ampulu patlamıştır dedi değişti o anda yandı sonra aradan zaman geçti gene gitti gene kafasına eserse yanıyor esmesse yanmıyor km nasıl yaptırırım derken hız çıktı başıma bununla ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi birde teyipde aynı şekilde kontak cevirirken hızlı cevirip çalıştırırsam geliyor sonra bi süre sonra gidiyor farları yaktıgımda gösterge paneli dahil ışık zayıflıyor lütfen bi yardımcı olunuz sagyılar

Etiketler

Ynt: 1993 model Blazer

Aracınız hayırlı olsun. Konu hakkında pek bilgim yok elektirikten iyi anlayan bi ustaya göstermen gerekir.Lpg taktırabildiniz değil mi ?

ewet taktıra bildim ama şu göstere olayını çözebilmiş değilim hala

Benim tavsiyem hem elektrik,hemde elektronikten anlayan bir usta bulmanız,Ama alternatör'ü (şarj dinamosu) ve Akü'nüzü de ölçtürmekte fayda olacağını düşünüyorum.

siz cevap ararken sorununuza ben sizden cevap isteyecem kusura bakmayın
memnunmusunuz lpg den?
hang mara taktırdınız

saygılarımla

MFK' Alıntı:
siz cevap ararken sorununuza ben sizden cevap isteyecem kusura bakmayın
memnunmusunuz lpg den?
hang mara taktırdınız

saygılarımla
Ben size lovato öneririm ben atiker taktırdım bu araçlara sıralı sistem olmuyor taktırırken özellikle söylemenizi tavsiye ederim majör beyin takılsın yoksa 2000 motora kadar olan ufak beyinleri takıyorlar ve araçtan nefret eder hala geliyorsunuz

_EdiZ__' Alıntı:
Ben size lovato öneririm ben atiker taktırdım bu araçlara sıralı sistem olmuyor taktırırken özellikle söylemenizi tavsiye ederim majör beyin takılsın yoksa 2000 motora kadar olan ufak beyinleri takıyorlar ve araçtan nefret eder hala geliyorsunuz

Benim aracım da sıralı sstem var olmuyor derken açıklayabilir misiniz?

bu kasaları inanılmaz begeniyorum. ben de bu modellerde bir blazer sahibi olmak istiyorum. siz yakın zamanda böyle bir araç sahibi olarak tavsiye eder misiniz?

arkadaşlar selam benimde 94 balazerim var lpg beyni ufak geliyor dediler major beyin denen olay nedir bilgi verirseniz sevinirim.sorun şu gaz basınca 80 km den sonra koku geliyor ve araç teklemeye başlıyor.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR