Öncelikle herkeze merhaba siteye yeni üye oldum yeni aldım aracı araçla ilgili hiç bir bilgim yoktu sadece ailem için gereken yeri saglayamadıgı için ufak olan aracımı değiştim şimdi gayet memnunum aracıma lpg taktırmak istedim kartal oto san. taktırdım tek nokta enjeksiyon oldugu için mikserini bulamadılar haliyle benim bi sikıntım var sizinle paylaşarak tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. aracım digital gösterge km ve hız arada kendiliğinden gelip gidiyor bazen çalışmadıgında üst taraftan vurunca hız geliyor fakat km gelmiyor bu yüzden ne yaptıgım yol yag değişimi ve yakıtı hesaplayamıyorum bakıyorum nerede yaptıra bilirim die bi elektirikciye gittim hızın ampulu patlamıştır dedi değişti o anda yandı sonra aradan zaman geçti gene gitti gene kafasına eserse yanıyor esmesse yanmıyor km nasıl yaptırırım derken hız çıktı başıma bununla ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi birde teyipde aynı şekilde kontak cevirirken hızlı cevirip çalıştırırsam geliyor sonra bi süre sonra gidiyor farları yaktıgımda gösterge paneli dahil ışık zayıflıyor lütfen bi yardımcı olunuz sagyılar