1993 Model Grand Cherokee Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asyaasrın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,308

Etiketler
Ynt: 1993 Model Grand Cherokee Hakkında

566.000 km yapar..motor hiç yapılmış mi fiyat nedir...motor yapılmadıysa sana ihale kalabilir...genel mekanik durumu nedir...çok daha düşük km de araçlar bulabilirsin gibi geliyor bana

4.0 motor ise 5000TL 5.2 ise 7000 TL fiyattan dusulup alinir. Ustaya gidip motor yaptirilir.

bence Amerika yeniden keşfedilmez gidip düşük kilometreli bir model alınır huzurla binilir ;)

4.0 ile 5.2 arasındaki yakıt farkı nedir sizce hangisi tercih edilmelidir

4.0 ile 5.2 arasındaki yakıt farkı nedir sizce hangisi tercih edilmelidir bilgileriniz için şimdiden teşşekkürler.

çok ucuzsa geri kalan kısım hatasızsa alınır...
fiyat 12-15 arasıysa alınmaz..
piyasada 12-15 e satılan bi çok cherokee de km si orjinal değil bence, zaten bi çoğu 400-500 bin km lerde ama ilanlarda 100-250 bin civarında görünüyor, ama kapıyı açar açmaz okunuyor 500 bin her halinden...

SLM ARKADASLAR BENIM ARACIM 143000 MIL DE SIZCE IYIMIDIR BU ARACLARIN MOTORUNUN KAC BINE KADAR GIDER SAYGILARIMLA

İLKER İLKON' Alıntı:
Selam ARKADASLAR BENIM ARACIM 143000 MIL DE SIZCE IYIMIDIR BU ARACLARIN MOTORUNUN KAC BINE KADAR GIDER SAYGILARIMLA

bakımı aksatılmamış özenli kullanılmış ise ; bir milyon kilometreye yakın yapacagı söyleniyor. benim aracım 376 bin de ve tıkır tıkır

mjeliada' Alıntı:
bakımı aksatılmamış özenli kullanılmış ise ; bir milyon kilometreye yakın yapacagı söyleniyor. benim aracım 376 bin de ve tıkır tıkır
amin inşallah o günleri de göreceğiz...

o günleri zor göreceğiz heralde. ben civic varken ayda 2000 2500 km yaparken garibim cherokeeyle aldıgımdan beri 730 km yapabilmişim :(

mjeliada' Alıntı:
o günleri zor göreceğiz heralde. ben civic varken ayda 2000 2500 km yaparken garibim cherokeeyle aldıgımdan beri 730 km yapabilmişim :(
V8 in gücü işte...1.6 aracın 2500 km de yapabildiğini 730 km de yapabiliyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR