1993 pajero Ön tekerleklerdeki LOCK yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hahuki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,567

hahuki

Yeni Üye

fotoğrafaaa.JPG

saa.JPG

Ekli dosyalar

• fotoğraf (13aa).JPG
    fotoğraf (13aa).JPG
    145 KB · Görüntüleme: 321

Etiketler
Ynt: 1993 pajero Ön tekerleklerdeki LOCK yardım

Merhaba.
Öncelikle hayırlı olsun.
Tekerlerdeki kilitler Porya kilididir.
FREE konumda iken sadece aracınız sadece iki çeker olur (4 çekere taksanız bile ön tekere aktarım olmaz)
LOCK konumuna aldığınızda ön tekerlere güç aktarılır (arazi vitesine takmanızla 4 tekere güç verilir)

2H: iki çeker
4H: 4 çeker hızlı
4L: 4 ceker agır devir (cok zorlu koşullarda kullanılır. Arac yavaş gider fakat yüksek güç üretir)

Daha bilgili arkadaslar mevcut sitede onlar daha iyi bilgi vereceklerdir...

Ynt: 1993 pajero Ön tekerleklerdeki LOCK yardım

levento' Alıntı:
Merhaba.
Öncelikle hayırlı olsun.
Tekerlerdeki kilitler Porya kilididir.
FREE konumda iken sadece aracınız sadece iki çeker olur (4 çekere taksanız bile ön tekere aktarım olmaz)
LOCK konumuna aldığınızda ön tekerlere güç aktarılır (arazi vitesine takmanızla 4 tekere güç verilir)

2H: iki çeker
4H: 4 çeker hızlı
4L: 4 ceker agır devir (cok zorlu koşullarda kullanılır. Arac yavaş gider fakat yüksek güç üretir)

Daha bilgili arkadaslar mevcut sitede onlar daha iyi bilgi vereceklerdir...

çok teşekkürederim daha önce lada niva ve captivam vardı ama böyle bir şey yoktu o yüzden çekimser kaldım...

peki bu pajeroda diferansiyel kilidi varmı varsa nasıl anlarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR