1994 Disco 1 mpi İçin Elinde İşeyarar Malzemesi Olan Arkadaşlar.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vinzo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,122

Ynt: 1994 Disco 1 mpi İçin Elinde İşeyarar Malzemesi Olan Arkadaşlar.....

Engin beyde motor bile var ( edaghan )

vinzo' Alıntı:
1994 dico 1 mpi için elinde işe yarar malzemesi olan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum....

Selam ne tür malzeme arıyorsunuz? bende bir çok parça mevcut.

valla kızdırdılar beni arabayı baştan sona yapacam onun için aksesuar olabilir off road için malzemeler olabilir(diff look,ön bar,tavan sepet, yay,...vs)

vinzo' Alıntı:
valla kızdırdılar beni arabayı baştan sona yapacam onun için aksesuar olabilir off road için malzemeler olabilir(diff look,ön bar,tavan sepet, yay,...vs)

selam,

bu bahsettikleriniz standart Disco 1 araçları için aynıdır. aracınız 1994 olduğu için diff lock alırken dikkat etmenizi öneririm. Aks freze diş sayısı önemli.

motor ile ilgili bir parçaya ihtiyacınız olursa, beni aramaktan çekinmeyin.

kolay gelsin.

tşkr saol benim mesela şuanda hava akışın üstündeki potansiyel metre arızalı ondan bulabilirmiyiz? buarada benim adımda rasim memnun oldum kardeş tel. no varmı seni arayabileceğim?

selamlar Rasim bey,

bende yaklaşık 1 yıl kullanılmış komple akışmetre var. sıfır alıp kendi aracıma takmıştım. üzerinde bahsettiğiniz potansiyometresi de mevcut. net 200 TL istiyorum.

bilginiz olsun, elimde bu motora ilişkin manifoldlar, blok, krank, kollar, CAM'ler, enjeksiyon sistemi, radyatör, klim kompresörü, beyin ve ön şaft mevcut.

telefonum 542 531 5726. iyi günler.

hay Allah razı olsun hiç biyerde yok bulamıyorum en son sizden alıcam akışmetreyi artık... bide ben bu arabaya 3.9 motor takmak için neyi değiştirmem lazım (motordan hariç) bi bilginiz varmı?

LR230 dişlilerini değiştirmeniz gerekeceği kesin. Şanzımanınızın prizdireği konusunda emin değilim. Onu ustalar daha iyi bilir. Ve muhtemelen ayna mahrutileri değiştirmeniz gerekir ya da daha büyük lastik takmanız. Büyük lastik takılması aracın çamurluklarında da oynama yapmanıza neden olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR