1994 zj 5.2 offroad donanımlı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,757

mahosss

Kamp I
Yer
ankara
Web
www.savaskitap.com
arkadaşlar yeni bir araç almak için aracımı satıyorum.

1994 model zj limited
225.00 km
metalik gri
benzin+lpg (ruhsata işli milano marka)
tel: 0531 425 97 79
standart özelliklerini herkez biliyor zaten yazmıyorum.

araç kesinlikle masrafsızdır.full bakımlıdır.ve en önemlisi araç akgün aydından başka yere gitmez.tüm kayıtları orda mevcuttur.

extraları:
1 - 3,5 inç rouchcountury yükseltme kiti + direksiyon amortisörü(üzerinden çıkan orginal parçalarda beraberinde verilecek)
2 - 5 x 31.10,5.15 cooper discovery stt lastikler + 5 Adet cms 150 jant durumları çok iyi
3 - 4x silverstone extrem 117 lastikler ve 5 X orginal zj jantları 5. de normal yol lastiği takılı stepne olarak işe yarar.durumları çok iyi
4 - ön + arka Demir Tampon Özel Yapım.Bağlama mapaları göstermelik değil şaseye bağlıdır.stepne arkadadır.2. stepne için port bagajda bağlama yeri vardır.(orginal ön arka tampon beraberinde verilecek)
5 - Arka römork çeki demiri ruhsata işli.ve ağır yük için özel yapılmıştır.u demir kullanılarak şaseye monte edilmiştir sağlamdır.
6- President telsiz. ve anteni
7 - orginal jeep marka cam rüzgarlıkları
8 - özel yapım ağır hizmet amaçlı port bagaj ve 4 adet sis farı
9 - arka lsd kilitli diferansiyel.
10 - navigasyon cihazı analog tv, fm trasfer, mp3 ve video özellikli

sanırım yazmayı unuttuğum birşey kalmadı araç lütfen yazılanlarla beraber değerlendirilsin.

fiyat olarak 26.250 istiyorum. aracı görmek isteyenler 1 gün önceden ararlarsa sevinirim.pazarlık yapmak isteyenler aracın fiyatı budur maliyetinin altındadır.bu paraya aynı racı yapmak mümkün değildir(.işcilik ödemeyen kendi aracını yapan kişiler hariç:smiley: ) pazarlık; araç bakılır ve herhangibir masrafı çıkarsa fiyattan düşülür.çıkacağınıda zannetmiyorum çünkü bakımlı bir araç.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_0403.jpg

DSC_0411.jpg

DSC_0413.jpg

DSC_0414.jpg

DSC_0419.jpg

Etiketler

Ynt: 1994 zj 5.2 offroad donanımlı

o son fotoğraf neydi öyle hayırlı satışlar güzel araçmış yakıtından korkmasan içim geçti bi an

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR