mahosss
Kamp I
arkadaşlar yeni bir araç almak için aracımı satıyorum.
1994 model zj limited
225.00 km
metalik gri
benzin+lpg (ruhsata işli milano marka)
tel: 0531 425 97 79
standart özelliklerini herkez biliyor zaten yazmıyorum.
araç kesinlikle masrafsızdır.full bakımlıdır.ve en önemlisi araç akgün aydından başka yere gitmez.tüm kayıtları orda mevcuttur.
extraları:
1 - 3,5 inç rouchcountury yükseltme kiti + direksiyon amortisörü(üzerinden çıkan orginal parçalarda beraberinde verilecek)
2 - 5 x 31.10,5.15 cooper discovery stt lastikler + 5 Adet cms 150 jant durumları çok iyi
3 - 4x silverstone extrem 117 lastikler ve 5 X orginal zj jantları 5. de normal yol lastiği takılı stepne olarak işe yarar.durumları çok iyi
4 - ön + arka Demir Tampon Özel Yapım.Bağlama mapaları göstermelik değil şaseye bağlıdır.stepne arkadadır.2. stepne için port bagajda bağlama yeri vardır.(orginal ön arka tampon beraberinde verilecek)
5 - Arka römork çeki demiri ruhsata işli.ve ağır yük için özel yapılmıştır.u demir kullanılarak şaseye monte edilmiştir sağlamdır.
6- President telsiz. ve anteni
7 - orginal jeep marka cam rüzgarlıkları
8 - özel yapım ağır hizmet amaçlı port bagaj ve 4 adet sis farı
9 - arka lsd kilitli diferansiyel.
10 - navigasyon cihazı analog tv, fm trasfer, mp3 ve video özellikli
sanırım yazmayı unuttuğum birşey kalmadı araç lütfen yazılanlarla beraber değerlendirilsin.
fiyat olarak 26.250 istiyorum. aracı görmek isteyenler 1 gün önceden ararlarsa sevinirim.pazarlık yapmak isteyenler aracın fiyatı budur maliyetinin altındadır.bu paraya aynı racı yapmak mümkün değildir(.işcilik ödemeyen kendi aracını yapan kişiler hariç
) pazarlık; araç bakılır ve herhangibir masrafı çıkarsa fiyattan düşülür.çıkacağınıda zannetmiyorum çünkü bakımlı bir araç.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
1994 model zj limited
225.00 km
metalik gri
benzin+lpg (ruhsata işli milano marka)
tel: 0531 425 97 79
standart özelliklerini herkez biliyor zaten yazmıyorum.
araç kesinlikle masrafsızdır.full bakımlıdır.ve en önemlisi araç akgün aydından başka yere gitmez.tüm kayıtları orda mevcuttur.
extraları:
1 - 3,5 inç rouchcountury yükseltme kiti + direksiyon amortisörü(üzerinden çıkan orginal parçalarda beraberinde verilecek)
2 - 5 x 31.10,5.15 cooper discovery stt lastikler + 5 Adet cms 150 jant durumları çok iyi
3 - 4x silverstone extrem 117 lastikler ve 5 X orginal zj jantları 5. de normal yol lastiği takılı stepne olarak işe yarar.durumları çok iyi
4 - ön + arka Demir Tampon Özel Yapım.Bağlama mapaları göstermelik değil şaseye bağlıdır.stepne arkadadır.2. stepne için port bagajda bağlama yeri vardır.(orginal ön arka tampon beraberinde verilecek)
5 - Arka römork çeki demiri ruhsata işli.ve ağır yük için özel yapılmıştır.u demir kullanılarak şaseye monte edilmiştir sağlamdır.
6- President telsiz. ve anteni
7 - orginal jeep marka cam rüzgarlıkları
8 - özel yapım ağır hizmet amaçlı port bagaj ve 4 adet sis farı
9 - arka lsd kilitli diferansiyel.
10 - navigasyon cihazı analog tv, fm trasfer, mp3 ve video özellikli
sanırım yazmayı unuttuğum birşey kalmadı araç lütfen yazılanlarla beraber değerlendirilsin.
fiyat olarak 26.250 istiyorum. aracı görmek isteyenler 1 gün önceden ararlarsa sevinirim.pazarlık yapmak isteyenler aracın fiyatı budur maliyetinin altındadır.bu paraya aynı racı yapmak mümkün değildir(.işcilik ödemeyen kendi aracını yapan kişiler hariç
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]