1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,431
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

ulusotomotiv' Alıntı:
ergün abi burda idi şimdi çıktı hakkı :smiley: yiğitte giti ama ben 19 00 kadar burdayım :smiley:

ahhh be ünal abi 19.00 a kadar ordayım dediin 18.00 bi geldim bi baktım ünal abi bi motorda kaçıyo
aaaaaa :smiley:
ünal tsirtleri aldım yanlız o bedenler nasıl bişi öle yaa 300 kilo için bile vardı xxxxl bedeni gördüm zaten bi gülme geldi :smiley:

Etiketler

Hakkı kardeş,
aracın çok güzel, bana göre şık ve bir çok insana göre ürkütücü olmuş ;D güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı diliyorum.

bu arada haftasonu şile sahilde gördüğüm disco senin sanırım. her nekadar tanışmasakta şık bir disco görmek sevindirdi beni :eek:

Hakkı bey, hayırlı olsun.

Hepsi çok güzel olmuş, seçimler çok bilinçli. Doğru insanlarla doğru işler yapmışsınız.
Bir defada bu kadar çok işi birden yapmanızda iyi olmuş ;)
Bende birkaç hafta önce 98 modelini aldım. Benimde liste sizinki gibi ama biraz zamana yaymam gerekecek.

Selamlar
Sedat

Hakkı bey

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğimle. 1994 model Discovery 300 Tdi araca sahibim. Arazi ekipmanı olarak hiçbir şey yapmadım, ancak yavaş yavaş modifiye yaptırmak istiyorum. Araçlarımız aynı olduğu için sizin tecrübelerinizden yararlanabilirim. Hangi bölümlerde ne gibi dezavantajlar var , yedek parça maliyetleri gibi konularda bilgi paylaşımı yapmak isterim. İyi günler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR