2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (19-21 Haziran 2009)
Özkan geziderken 1000'e yakın kişinin gelecegi Festivalimizdenmi bahsediyorsun yoksa..
Özkan çok güzel görünüyor, çok farklı bir araç oldu senin vitara, böylesi bu memlekette kolay bulunmaz, tekrar hayırlı olsun,artık bir nazarlık gerekir bu arabaya, kazasız belesız, sürüşler...
Özkan Suzuki Vitarax'ın çok güzel olmuş festivalde buluşalım en güzel yemek kokusu nerden geliyorsa ben ordayımdır.
sana meşhur osmanlı çileği yedireyim biz 19 haziran cuma günü öğleye doğru kamp yerinde oluruz. Göremezsen ,kokuyu alamazsan telefonu çaldırırsın.
Merhaba, 1996 model Vitara Wagon aracıma 235/75/15 lastik takmak ve bu lastiği sağlıklı kullanabilmek için bir miktar yükseltmek istiyorum. Forumdaki tüm yükseltme mesajlarını okudum. Forumda da sıkça ismi geçen özel bir Suzuki servisinde yükseltme yaptıklarını ve sadece yaylara takoz uygulayarak 5 cm kadar yükselme sağlandığını söylediler. Mesajlardan izlediğim kadarıyla sizler yükseltme için amortisörler ve arka diferansiyelede takoz koyup ön diferansiyel tutucularında da değişiklik yapıyorsunuz. servisteki uygulamanın olumsuz bir yan etkisi var mıdır. sadece yaylara eklenen takozlarla yapılan yükseltme büyük ebat lastik kullanımı için yeterli midir?
Taner bu sizin nasıl bir şey istediğinize bağlı aracınızı get kullanarakte yükseltebilirsiniz ama takoz kadar dayanıklı ve saplam olmaz ve size bir çözüm getirmez eğer bana soracak olursanız size takoz kullanmanızı tavsiye ederim malzeleri temin konusundada size yarımcı olurum saygılar
Taner bey merhabalar, mesaj içerigindeki sorularınız için Suzuki Bölümü içinde yeni bir başlık açıp bu mesajınızıda taşıyabilirsiniz. Böylece hem sizin sorularınıza özel cevaplar gelir, hemde Özkan bey'in konusu ve gelen cevapları sizinkiler ile karışmamış olur. İyi forumlar.
Hakan Irıklı
tenir' Alıntı:
Merhaba, 1996 model Vitara Wagon aracıma 235/75/15 lastik takmak ve bu lastiği sağlıklı kullanabilmek için bir miktar yükseltmek istiyorum. Forumdaki tüm yükseltme mesajlarını okudum. Forumda da sıkça ismi geçen özel bir Suzuki servisinde yükseltme yaptıklarını ve sadece yaylara takoz uygulayarak 5 cm kadar yükselme sağlandığını söylediler. Mesajlardan izlediğim kadarıyla sizler yükseltme için amortisörler ve arka diferansiyelede takoz koyup ön diferansiyel tutucularında da değişiklik yapıyorsunuz. servisteki uygulamanın olumsuz bir yan etkisi var mıdır. sadece yaylara eklenen takozlarla yapılan yükseltme büyük ebat lastik kullanımı için yeterli midir?
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim ama araç şuan benim için görsel açıdan güzel oldu.Düzce ve Fatsa gezileri bana aracın daha hazır olmadığı kanısını gösterdi ve aracta büyük bir sıkıntı olduğunun farkına vardım bu sıkıntı ise motordan kaynaklanıyo ve daha öncede belirttiğim gibi aracım motor istiyo bu yüzden sizlerin istediği akrobasi hareketlerini resimleyip gönderemiyorum ama çok yakında motot yaptırmaya gidecem ve ayrıcada çift turbo modifikasyonuda yaptıracam şuan herşey hazır beni bekliyo herkesden sabır bekliyorum saygılar özkan çetin
Sezgin bey inanın ben sizden daha çok merak ediyorum onu kullanmak büyük bir duygu olsa gerek az kaldı kardeşim düğün izninden döndüğü zaman sizlerle paylaşacam inşallah saygılar
Sayın gezenbilir üyeleri biliyorum araca yapmayı düşündüğüm turbo modifikasyonunu merakla bekliyosunuz ama üzülerek söylüyorum şaun için bu hayalimi gerçekleştiremiyorum çünkü eşim ve annemden gelen baskılar yüzünden kendime ikinci bir araca almak zorunda kaldım ve bu iş için ayırmış olduğum parayı yeni almış olduğum honda city marka araca vermek zorunda kaldım bu yüzden yeniden gereken meblayı biriktirene kadar turbo hayalimi şimdilik ertelemek zorunda kaldım sizlerden özür dilerim saygılar özkan çetin