1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,910
Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Sayın gezenbilir üyeleri aracım adapazarına satılmıştır alana şimdiden hayırlı uğurlı olsun

Etiketler

Sayın gezenbilir üyeleri, aracın satışı maalesef gerçekleşmemiştir araç yeniden satılıktır site üyelerinin bilsine saygılar

Aracınızı uzunca süre siz kullanacaksanız, boya üzerine kişisel zevkleri yansıtan oyunları hoş karşılıyorum. Ancak böyle araçlar satılırken, genelin zevkine uygun olmadığı için böyle oyunlar hep dezavantajdır. Aracın sade halini istisnasız herkes beğenecektir. Ancak boya üzerine yapılan oyunları muhakkak beğenmeyenler de olacaktır.

Eleştirimi hoş görürsünüz umarım.

Araç çok güzel. Ciddi ciddi teklif yollamayı düşünüyorum.

selamlar,

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama aracın satışından vaz geçilmesinin asıl nedeni aracı alacak kişinin değil aracının gelmesi gelen aracı aracımı daha önceden de nasıl bir araç olduğunu biliyodu ve bu kişi adapazarında arazi aracı modifikasyonu yapıyo ve bu aracı aldıklarında yapılacak herhangi bi işlem olmadığı için alacak kişiye araç senin işine yaramaz deyip bana ise aracı begenmedim bahanesi uydurdu sırf bu yüzden aracın satışı iptal edildi artı birde fiyatı aşağıya çekme ugraşı var tabiki

suzuki 96' Alıntı:
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama aracın satışından vaz geçilmesinin asıl nedeni aracı alacak kişinin değil aracının gelmesi gelen aracı aracımı daha önceden de nasıl bir araç olduğunu biliyodu ve bu kişi adapazarında arazi aracı modifikasyonu yapıyo ve bu aracı aldıklarında yapılacak herhangi bi işlem olmadığı için alacak kişiye araç senin işine yaramaz deyip bana ise aracı begenmedim bahanesi uydurdu sırf bu yüzden aracın satışı iptal edildi artı birde fiyatı aşağıya çekme ugraşı var tabiki
okadar emek verip bu hale getir sonra çamur atsınlar asfaltta . suzikiye en yakışır seydir çamur :smiley: ama doğal olanı bence keşke satmayıp doya doya bitene kadar biseniz bitmez ama bilen bilir binen vazgeçemez suzikiden ;) neyse hayırlısı neyse o olsun. bir kızı bin kişi ister bir kişi alır unutmayın. ;) ve kedi ulaşamzasa mundar dicek olağan birşey bu.

Burdan bütün suzuki sahibi arkadaşlarıma ve büyüklerime aracımı hazırlamakta yardımcı oldukları için öncelikle teşekkür etmek isterim artık suzuki sahibi değil ve aranızdan üzülerek ayrılmak zorundayım bundan sonra bu siteye cheroke sahibi olarak giriş yapacağım çünkü aracımı sattım ve 1993 model 5,2L grand cheroke araç aldım hepinize çok teşekkürlerimi sunarım saygılar aranızdan ayrılmak zor olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR