1996 ZJ ile 1996 Zj Orvis editon farkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 27istanbul27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,206

27istanbul27

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadşlar hepinize selamlar çok kimse merak edip sormadı 1993 1998 arası ZJ lerde birde Orvis editon modeli var bu 2 aracın birbirinden farklı özellikleri nelerdir eminim benim gibi arkadaşlarında bu merakı sayenizde giderilmiş olur çok çok teşekkürler

Etiketler
Ynt: 1996 ZJ ile 1996 Zj Orvis editon farkı

selamlar bildiğim kadarı ile pek farkı yok fakat koltuk derilerinin rengi farklı yeşil-bej renklerde ve dış rengide yeşil renktedir.eğer farklı özellikleri varsa bende bilmek isterim saygılar.............

Selamlar

Bildigim kadarıyla orvis amerikada bir outdoor firması renklerini orvis jeep te görüyoruz yosun yeşili ve mısır sarısı.(koltuk döşemeleri) diğer özellikleri ise normal zj den 1 inch daha yüksek şanzıman quadra trac amortisörler arazi uyumlu daha dayanıklı ve motor 15 beygir daha güçlü diff. oranlarıda farklı iç aksesuar full sunroof a kadar, sınırlı sayıda üretilen araç gurubunda yanlış hatırlamıyorsam farklar bunlar.

saygılar

Benim bildiğim görünüm yani döşemeler harici bir fark yok

ben de benim zj almadan önce bir satılık Orvis editon incelemiştim sahibi diğer zl lerden daha sağlam bir yürüyen aksamı olduğunu belirtmişti.

Yok bir sağlamlık olarak bir fark yok . Diffi oranlarıyla ilgili de bir bilgiye rastlamadım .(belki de ben rastlamadım) . Bunlarda Ek olarak upcountry süspasiyonlar var . Offroad a daha uygunmuş piyasada çok kullanılan monreo adventure gibi . Tabi 12-13 senede değişmemişse aldığınız da zaten değişmek gerekecek . Özetle Özel üretimdir , rengi farklıdır . Her Zj gibi Temizi ve kafanıza yatanı bulunursa alınabilir .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.