1997 ZJ Sunroof

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egorkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,539

egorkan

Yeni Üye
Yer
KKTC
Merhaba

1997 Jeep Grand Cherokee limited aracımın, sunroof problemi var. Sunroof camını yukarıya kaldıran, 2 adet plastik parça kırıldı. bundan dolayı sunroof tam kapanmıyor. Bu parçaları bulmak mümkün mü? Bizim araçların Sunroof tamir seti var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 1997 ZJ Sunroof

Benzer sorun benim bir arkadasımda da vardı.
Hızlı yapıştırıcı ile aspirin tedavisi uyguladı ama kalıcı çözüm olmadı.
Tamir takımı var ise bende bilemk isterim.

Selamlar, saygılar,

Burak

ankarada jeep market var ostim tarafında, oraya sorabilirsiniz.. yeşil cherokee bertan tavsiye etti derseniz yardımcı olurlar.. bulursam tel nosunu da yazacağım

Bertan BEy,
Tel ve adres bulabilirseniz cok makbule gecer.
Selamlar,
Burak

burak bey umarım işinize yarar, ben güneşlik tırnağı gibi ufak parçaları falan bulabilmiştim orada.. adresi vereyim yıldız sanayi sitesi 4.blok no:4 ostim.. enver tükenmez cep no: 0532 475 99 69.. jeep market no: 0312 354 27 37 - 0312 354 26 37.. enver bey sahibi olur.. kolaylıklar dilerim

yine sanırım aynı bloğun sonunda büyük bir hurdacı da var, grand cherokee gibi amerikanlar için ayrı bir deposu olan, amerikanlar için benim bildiğim ankaranın en büyük hurdalığı ancak şimdi ismini hatırlayamadım belki 'ünlü' falan olabilir adı, gitmişken oraya da bakabilirsiniz sanırım sarı renk büyük bi tabelası vardı, o civarda amerikan parçacısı derseniz genelde orayı tarif ederler zaten.. giderseniz sıkı pazarlık etmeyi unutmayın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR