1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaganss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,300

kaganss

Ana Kamp
1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım

Her nekadar benzer konular olsada aradığım sorulara bir türlü kesin cevaplar bulamadım,

Şuan 2009 model grand vitara 3k manuel kullanıyorum, aracımdan çok memnunum fakat hem manuel vitesten sıkıldığım için hemde eşimde kullanabilsin diye otomatik vites bir araç alma düşüncesi hep aklımda olduğundan aracımı satılığa çıkardım, 2.elde birçok seçeneği değerlendirdim, 15.000 TL civarı bir araç bakıyorum, Suzuki araçları çok sevdiğim için vitaralara merak başladı bende ancak grand vitaralarda sahip olduğum bilgiye nazaran vitaralar hakkında forumda yazılanlar kadar bilgi sahibiyim.
Sakıncası yoksa birkaç şey sormak istiyorum 98-99-00 model vitara 3k otomatik ile ilgili olarak;

1- Bu araçlar ispanyol yada japon üretimi midir?
2- Otomatik vitesi 4 ileri midir?
3- Bazı ilanlarda abs olduğu yazıyor doğru mudur?
4- Gv3’te ortalama 9,5 lt (35 kuruş) benzin tüketiyorum, alacağım aracı da lpgsiz kullanmayı düşünüyorum, yakıtı üzer mi?
5- Bayanın rahat kullanabileceği bir araç mıdır?
6- Bakımlarını veya sorunlarını yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum, yetkili servisler bu modeller içinde Grand vitarada olduğu gibi hassas ve iyi iş çıkartırlar mı?
7- Ayda toplamda 1000 km yol yapıyorum, kışın pek uzun yolculuklara çıktığım söylenemez, ama yaz tatillerinde çıkıyoruz, uzun yolculuklarda rahat bir araç mıdır merak ediyorum.
8- 2.elde fiyat hakkında çok çelişki var 3 kapılı araca 5 kapılı araçtan daha fazla fiyatlar istenmiş, ne kadar verilebilir bu tür bir araca.

İlandaki araç gözüme temiz gözüktü ancak fiyatı biraz yüksek gibi ne dersiniz;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-servis-bakimli-orjinal-on-numara-30345751/detay

ayrıca bu araçlar hakkında bilmem başka gereken ne var, cevap yazanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

874__1211_135_1.jpg

Etiketler
Ynt: 1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım

en ıyısı soru evap seklınde yapalım
1- Bu araçlar ispanyol yada japon üretimi midir?
evetıspanyol ve japon uertımı dıye ıkıyeayrılıyor 1998 snrası genel ıtıbayıle ıspanyol hangısı ıyıdersen ıspanyolun beygırı yuksek japonada bırazdaha saglam dıyrlar ama hanıgısının daha randumanlı oldugu hakkında farklı gorus bıldıren arkadaslar var yanı ıkısınınde kendı kıtlesıvar
2- Otomatik vitesi 4 ileri midir?
evet 4 ılerı vıtesdır
3- Bazı ilanlarda abs olduğu yazıyor doğru mudur?
bende alırken yazıyodu ama ben daha gıtdıgıkm drdugum hıcbır 1.6 vıtarada abs yoktu
4- Gv3’te ortalama 9,5 lt (35 kuruş) benzin tüketiyorum, alacağım aracı da lpgsiz kullanmayı düşünüyorum, yakıtı üzer mi?
aracı modıfıye edecek mısınız yukseltme falan yoksa orjınalmı kullancasınız eger orjınal kullancaksanız lpg de 30 lt lpg ıle 300km yapabılıme ımkanınız var ama yıukseltme mt falan yaparsanız 245km ye duser
5- Bayanın rahat kullanabileceği bir araç mıdır?
kesınlıkle saglam ve rahat bayan rahat kullana bılıyor
6- Bakımlarını veya sorunlarını yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum, yetkili servisler bu modeller içinde Grand vitarada olduğu gibi hassas ve iyi iş çıkartırlar mı?
ıstanbulda yasıyosun sanırım kadıkoye suzukı grand otoya gıt pısman olmazsın
7- Ayda toplamda 1000 km yol yapıyorum, kışın pek uzun yolculuklara çıktığım söylenemez, ama yaz tatillerinde çıkıyoruz, uzun yolculuklarda rahat bir araç mıdır merak ediyorum.
uzun yolda asırı srun yasamazsın ama uzun yl aracı degıl asırı knforlu olmaz
8- 2.elde fiyat hakkında çok çelişki var 3 kapılı araca 5 kapılı araçtan daha fazla fiyatlar istenmiş, ne kadar verilebilir bu tür bir araca.
aracların temızlıgıne gore genelde fıyatları yuksek ve 3 kapılıları kısa dıye ofroadda daha cok tercıh edılıyor
umarım yardımcı olabılmısımdır

Bknz.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60387.0;topicseen

Uzun yola daha uygun (daha doğrusu biraz daha sürat yapmaya daha uygun) ve hafta sonu gezileri için yeterli bir suv bakıyorsanız rav4 te düşünebilirsiniz, hemen hepsinde abs de var fakat arazi vitesi yok bu da derin çukurlara girip çıkabilme kabiliyetini sınırlar.

3 kapılı olan arazide (yaklaşma ve uzaklaşma açıları daha iyi olduğu için), 5 kapılı olan asfaltta biraz daha iyidir (yol tutuşu daha iyi olur ön ve arka tekerlekler arası mesafe arttığı için).

cevaplar için çok teşekkür ederim, modifiye etmeyi düşünmüyorum, standart halide bana yeter, balığa ve pikniğe giderken işimizi göreceği gibi daha çok bursa'da şehiriçinde eşim ve ben kullanacağız, 3k düşünmemin sebebi daha küçük olduğu için şehiriçinde kullanışlı olması, 5k bayan için park ederken problemli olur, otomatik 3k kilometrede 30 kuruşa kadar yakarsa çok problem etmem ama 30 kuruşu geçerse lpg takmayı da düşünebilirim,.
bütçeyi 15.000tl ile sınırlandırdığım için rav4ün fiyatı biraz yüksek kalıyor ve kmleri daha fazla.

asvalt ve ufak tefek balıga falan gıdeceksen rav4 daha ıyı hem hızlı ve serı hem rahat ve konforlu ama arazıye gırcem ddersen suzukı ben suan suzukıcı oılmama ragmen eskı rav4 umun hakkını yemem asvaltta bınek arabalar elıne su dokemezdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri