Ben rav4 kullanıyorum. Ciddi bir sorun çıkarmadı, ama tavsiye eder miyim etmem. Edersem arkadaşlar gelir o gerçek bir 4x4 değil diye yorum yazarlar bu tür tartışmalarla uğraşmak istemiyorum... O yüzden onun yerine şöyle birşey tavsiye ederim http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/IlanResim?IlanId=3496274&ResimSiraNo=2#imgtop
öncelikle herkeze selamlar form u yenı takip etmeye başlayan bir üyeyim takip etmeye başladığım günden beri de başından kalkamıyorum ne hikmetse yazıları okumaktan resimlere bakmaktan
Gelelim explorer ın faydalarına , 1 yıl önce çocukluk hayalim olan explorer a kavustum ( çocukluk hayalim diyorum zaten şuan 24 yaşındayım ) babam sayesinde amerikan arabaları ile büyüyen biriyim 1998 ford explorer keyifli sürüşü olan güçlü bir makinadır süspansiyon sistemi keyifli sağlam bir araç olan explorer masraf çıkarttığı zaman parçayı abd de getirmezseniz biraz başınızı ağrıtabilicek bir makinadır biraz araç tamirat tadilatı da elinizden geliyo olsa iyi olur zira her usta anlamıyor bu aracın dilinden kronık sorunları arasında dif den uğultu gelme yapabilir 1998 öncesi kasalar için baz istasyonu yakınlarında bayram yılbaşı kısacası telefon şebekelerinin yoğun olduğu günlerde aracınızı park halinde bıraktığınız yerden kaldıramaya bilirsiniz araç kitleniyor , deponuzda 50 tl nin altında yakıt varsa ve aracın burnu yokuş aşağıya duruyor ise mumkun değil çalıştırmanız ;D miydesi buyuk bir araç olduğundan 50 tl benzini benzinden saymaz modıfıye parçası Türkiyede pek olmayan nadide bir araçtır ancak bu eksi yönlerine rağmen kendıne aşık etmeyi başarabilen çok keyifli bir makinadır tavsiye edilir