1998 Pathfinder Alıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan persguitar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,676

persguitar

Ana Kamp
Herkse merhaba,
Bugüne kadar offroad la alakam olmadı fakat son zamanlarda bir ilgi duymaya başladım ve 1998 model otomatik vites pathfinder almaya karar verdim ben bu arabayı alma nedenim sadece offroad değil uzun mesafelerde ava giderkende kullanıcam avda arazide kullanıcam araç kazasız boyasız 1998 model 180.000 milde şu an tüp takılalı 1 yıl olmuş fiyatı 22.000 tl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bu araç benim işimi görürmü sıkıntı yaşarmıyım sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.

Bol çamurlu günler..

Etiketler
Ynt: 1998 Pathfinder Alıyorum

Pathifinder offroad için pek uygun oldugunu sanmıyorum bir arkaş almaya niyetlenmişdi sadece yukseltme kitine 12oo usd istediler
o fiyatlara tam donanımlı bir araç alabilirsiniz nissan sahipleri size detaylı bil gi verecek dir

persguitar' Alıntı:
Herkse merhaba,
Bugüne kadar offroad la alakam olmadı fakat son zamanlarda bir ilgi duymaya başladım ve 1998 model otomatik vites pathfinder almaya karar verdim ben bu arabayı alma nedenim sadece offroad değil uzun mesafelerde ava giderkende kullanıcam avda arazide kullanıcam araç kazasız boyasız 1998 model 180.000 milde şu an tüp takılalı 1 yıl olmuş fiyatı 22.000 tl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bu araç benim işimi görürmü sıkıntı yaşarmıyım sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.

Bol çamurlu günler..

üstad alacağınız araç alta kasa olarak tabir ediliyor ve Nissan lar içinde en çok yakıt sarfiyatı olan modeli. Off road modifiyesi için de pek müsait olmayan bir yapısı var. Aslında modifiyesi var fakat bütçenize göre değişir. Ayrıca alacağınız araç 180.000 mil de ise yaklaşık olarak 300.000km demektir. Dolayısı ile ağır bakımı da çoooktan gelmiştir. Bence iyi düşünün. Araç yaşına göre diri dursa bile km yüzünden yorgun çıkması muhtemeldir. Bende kendi aracımı almadan önce bakmıştım fakat aynı hızda vazgeçmiştim bu sebeplerden ötürü. Benim aracım ise 2001 model Frontera. neredeyse aynı donanım, 3.2 V6 motor (3.9 dan iyidir.) içi path'ten daha güzel(bana göre) ve arazide daha iyi(yine bana göre).

Yine de karar sizin.

Evet aslında dediğiniz gibi araç diri fakat motor şanzuman ne durumdadır bilinmez ki ağır bakımı da gelmiştir fronteralara da baktım hatta birlaç kişiden duyduğumu söylemek istiyorum aslı astarı varmıdır arıza çıkartıyormuş elektronik aksamda ve şanzumanda birde pathfinderların mekaniği kaportasının çok çok sağlam olduğunu duydum bu konuyu açmamdaki sebeğ hem nissanı öğrenmek hermde alternatifler bulabilmek yinede verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim birde bu aracı kullanan forum üyeleri görüşlerini yazarlarsa çok mutlu olurum.

Benim aracım da 98 otomatik Pathfinder ve gayet memnunum. Konfor özellikleri, donanımı, motor performansı konusunda gayet tatminkar, üretildiği yıl için gerekli bütün lüks donanımları barındırıyor. Aracı alırken ağır offroad değil de uzun yolda, hafta sonu gezilerinde ve de memlekete gidince ihtiyaçlarımı karşılasın diye aldım. LPG yakıt ile km'de 0,35-0,37 kr arası bir sarfiyat söz konusu motor da 3.9 değil 3.3 hacimli V6'dır. Yakıt ve arazi performansı konusunda fronteradan aşağı kalır yanı yoktur. Tüm bunlara rağmen benim objektif görüşüm o para o araç için fazla ben kendi aracımı geçtiğimiz ağustosta 20000TL'ye almıştım 120000mil deydi. Ayrıca bu araç bana kalırsa av için biraz fazla kaporta-mekanik konusunda gerçekten sağlamlığı üst seviyededir ama o parayı bana kalırsa tam donanımlı bir defender ya da patrol almak için kullanabilirsiniz.

umerto' Alıntı:
Benim aracım da 98 otomatik Pathfinder ve gayet memnunum. Konfor özellikleri, donanımı, motor performansı konusunda gayet tatminkar, üretildiği yıl için gerekli bütün lüks donanımları barındırıyor. Aracı alırken ağır offroad değil de uzun yolda, hafta sonu gezilerinde ve de memlekete gidince ihtiyaçlarımı karşılasın diye aldım. LPG yakıt ile km'de 0,35-0,37 kr arası bir sarfiyat söz konusu motor da 3.9 değil 3.3 hacimli V6'dır. Yakıt ve arazi performansı konusunda fronteradan aşağı kalır yanı yoktur. Tüm bunlara rağmen benim objektif görüşüm o para o araç için fazla ben kendi aracımı geçtiğimiz ağustosta 20000TL'ye almıştım 120000mil deydi. Ayrıca bu araç bana kalırsa av için biraz fazla kaporta-mekanik konusunda gerçekten sağlamlığı üst seviyededir ama o parayı bana kalırsa tam donanımlı bir defender ya da patrol almak için kullanabilirsiniz.

Bilgileriniz için teşekkür ederim şu konuyada açıklık getireyim ben bu aracı sadece avda kullanmak için almıyorum öyle olsa 8.000 tl lada niva keçi gibi araç fakat uzun yolda 3-4 arkadaş gidip gezmek farklı yerlerde dolaşmak ailemle biryerlere giderken kullanmak v.s istiyorum aracı daha önce kullandım inanılmaz rahat ve konforlu eğer dediğiniz gibi 0,38 krş civarındada yakıtı varsa mükemmel ben 0,45/0,50 krş diye duymuştum yakıt konusunu bu şekilde düşündüğünüzde mantıklı değilmi pathfinder yok sa yine başka alternatifleremi yönelmek gerekir.

Madem öyle diyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim pathfinder'ı yalnız bana fiyatı fazla gibi geldi onu belirteyim. Tanıdığınız güvendiğiniz ustanıza mutlaka gösterin.

Aslında fiyat banada fazla geldi pazarlıksız fiyatı bu şekilde ayrıca daha düşük km de araç bakmayı düşünüyorum birde istanbulda nissan bayiisi buldum ekspertiz yaparız dediler alırsam ekspertiz yaptırıpta alırım ve uzun süre binmek istiyorum bu araçla ilgili başka tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim .

öncelikle umarım aradığınız aracı bulursunuz.bende yaklaşık 20-25 gündür araç arıyorum ve 17-19 bin arası baktım genelde ve tam vitara alacakken sanırım pathfindere döndüm.aslında vitara daha kolaay bulunuyor ve daha kolay satılıyor ama ya bulduklarımız yorgun yada temizleri çabuk satılıyor biz ulaşana kadar.dün kaçırdım bir tane izmirde vitara öğleden sonra siteye düştü akşama kalmadan satıldı. :mad: bu gidişle bulduğumuz pathfindere iyi bakacağız satılmasın diye.temiz birşey isterseniz izmir nissanda var birtanae bordo ben arabayı yakından gördüm ve inceledim tavsiye ederim

ben o araçtan 90000 km boyunca kullandım 1999 modeldi. ilk sahibi iyi bakmamıştı. 180 bin mil aracın geri kalanı için hikaye olsada şanzuman bitmek üzeredir bilginiz olsun. bunun haricinde iyi kullanılmış diri bir araçsa pazarlıkla alınabilir. ben 3 sene önce 21 bin tl den sattım benimkini. şu an için o mil de ki bir araç bence pahalı eğer ilk sahibinden ve diri değilse.

arazi konusunda ise standart haliyle ve iyi lasitklerle girip çıkamayacağı arazi yok. kay atırmanışı vs değilse tabi amacınız.
şu anda 1997 ZJ 4.0 ım var, konfor donanım kaabiliyet konusunda pathfinder üstün.
performans yol tutuş dönüş çapı konusunda ZJ üstün.

yakıt tüketimleri aşağı yukarı aynı. ancka şehir dışı pathfinder daha az yakıyor.

şimdi iki araçta yeni olsa, hangisini sana bedava verelim deseler 1 sn düşünmeden pathfinder alırdım.

Bilgileriniz için teşekkürler uzun zamandır temiz bir path arıyordum bulamadım en sonunda böyle bir araç buldum ve fikirlerinize sundum ve şunu anladımki bu araç için bu fiyat fazla he buarada acelem yok daha temiz sağlam birşey bulursam iyi bir pazarlık yapıcam ve tekrar burdaki konuya taşırım

Arkadaşlar.bir arkadasımda 98 model dizel motorlu(2008 skystar motoru) satılık bir aracı var...otomatı ksanzıman degısmıs.24 bin lira gibi rakam dıyor ama sanırım daha asagıya verır.ilgilenen var ise telefonum 0542 2789949

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR