1998 Range Rover 4.6 mı 1998 Jeep Cherokee 5.2 mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flamen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,447

flamen

Ana Kamp
Yer
Ankara
Değerli gezenbilir üyeleri, öncelikle hepinize merhaba.
Yukarıda belirttiğim (1998 Range Rover 4.6 - 1998 Jeep Cherokee 5.2) araçlardan birini almak istiyorum. Hem şehir içinde ailemle, hem de vakit buldukça arazide kullanmak istiyorum. Öncelikli kriterlerim, yakıt, servis, yedek parça, dayanıklılık vb. Deneyimli üyelerin fikirlerini almak ve doğru kararı verme konusundaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 1998 Range Rover 4.6 mı 1998 Jeep Cherokee 5.2 mi ?

ben derimki toyota lan cruiser al dayanıklılık acısından hem sadece yag su gibi seylerle ugrasısınız ;)o kadar...saygılar.özellkle vx 100 ü arastırmaya alın tercih sırasındada 1. sırada olsun... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

hiç birşey demiyorum ... sitede oldukca bilgi mevcut , araştır kendin gör ''ne'' ''neymiş'' !

range roverda körük sistemi oldugu icin yani gövde yüksekligini arttırıp azalatabildigi icin arazide avantajlı görünsede tam aksine dezavantajlıdır.aks yüksekligi sabit kaldıgı icin bi işe yaramaz.bu sistem sorun cıkartmaya gayet müsaittir o yüzden range rovera bulaşmayın.yakıt olarak ztn cherokee ile aynıdır bi fark yokdur.Toyota ise daha avantajlıdır ama 2.eli biraz daha pahalıdır.sanırım sizin icin ideal olan cherokeedir.hele bide 5.2 degilde 5.9 alırsanız:=)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR