1998 Range Rover hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,593

Etiketler
Ynt: 1998 Range Rover hakkında

Bende Disco I V8 veya disco II td5 önereceğim;

Disco I çok daha mantıklı bir yaklaşım olur düşüncesindeyim; işletme maliyetleri ve ilk alım maliyeti çok daha uygun olacaktır.

Range Rover çok güzel bir araç lakin kronik problemleri ile ne zaman yüzleşeceğinizi tahmin edebilmek imkansız.

endy' Alıntı:
Range Rover çok güzel bir araç lakin kronik problemleri ile ne zaman yüzleşeceğinizi tahmin edebilmek imkansız.
Bende öyle bir şans var ki bi gör, 2009 corolla D4D aldım tam bir hafta sonra ÖTV indirimi oldu, şimdide 2009 modellerde gaz pedalında arıza var bildiğiniz gibi, ABS doğru düzgün çalışmıyo, teyp ışıkları arızalı,yakıt sanki V8 gibi, uzun yolda direksiyondan gelen ses adamı deli ediyo. Göya aracı sıfır aldık, düşünüyorum da Range Rover tahmin edemiyorum :D :D

tanyolu' Alıntı:
Bende öyle bir şans var ki bi gör, 2009 corolla D4D aldım tam bir hafta sonra ÖTV indirimi oldu, şimdide 2009 modellerde gaz pedalında arıza var bildiğiniz gibi, ABS doğru düzgün çalışmıyo, teyp ışıkları arızalı,yakıt sanki V8 gibi, uzun yolda direksiyondan gelen ses adamı deli ediyo. Göya aracı sıfır aldık, düşünüyorum da Range Rover tahmin edemiyorum :D :D

Range rover Bu tür arızalar yapmaz emin olun. Onun arızaları bellidir. Arka cam çıtası çürür, körükleri yırtılır; :smiley: elektronik kartlarının bazılarında sıkıntı çıkar; ama Yukarıdaki bahsettiğiniz şeyleri yapmaz bir v8 gibi yakar ama giderde. :smiley:

Yav inşallah hayırlısı ile bir araç bulurum, pazar günü Ankara Akçaali Köyü ne yine gezi var ve benim içim gidiyo, yollar da süper eğlenceli. Dadundan yinmez valla.

şimdi yaban tv de İzci programında Antalya Offroad kulübünün etkinliği vardı, inanın içim gitti, sizinle heveslerimiz aynı o yüzden gayet iyi anlıyorum, inşallah en kısa zamanda ve uygun bir organizasyonda ayaklarımız ve lastiklerimiz çamura değer, daha ne diyeyim : ))), selamlar... ayrıca D4D konusuna acı acı da olsa tebessüm ettim, demek benim kadar şanssız insalar da varmış dünyada yahu : ))), şansımızın da düzelmesi dileği ile 2.kez selamlar...

euzlu' Alıntı:
şimdi yaban tv de İzci programında Antalya Offroad kulübünün etkinliği vardı, inanın içim gitti, sizinle heveslerimiz aynı o yüzden gayet iyi anlıyorum, inşallah en kısa zamanda ve uygun bir organizasyonda ayaklarımız ve lastiklerimiz çamura değer, daha ne diyeyim : ))), selamlar... ayrıca D4D konusuna acı acı da olsa tebessüm ettim, demek benim kadar şanssız insalar da varmış dünyada yahu : ))), şansımızın da düzelmesi dileği ile 2.kez selamlar...
Aleyküm selam kardeş. Bu heves bende askerlikte Hakkari Şemdinli de başladı 2.5 luk unimog kullandım ve tek özlediğim anım diyebilirim. Yarım metre çamur, bir buçuk metre sudan deliler gibi geçmek ooooof of. Hem bunu zevk için değil görev amaçlı yapınca daha bi farklı oluyo. Ya çıkacak ya kıracak....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri