Ynt: 1998 Range Rover hakkında
Sorun yok hocam.tanyolu' Alıntı:sailor06 tekrar kusura bakma senide yanlış anladık.

Sorun yok hocam.tanyolu' Alıntı:sailor06 tekrar kusura bakma senide yanlış anladık.
Bende öyle bir şans var ki bi gör, 2009 corolla D4D aldım tam bir hafta sonra ÖTV indirimi oldu, şimdide 2009 modellerde gaz pedalında arıza var bildiğiniz gibi, ABS doğru düzgün çalışmıyo, teyp ışıkları arızalı,yakıt sanki V8 gibi, uzun yolda direksiyondan gelen ses adamı deli ediyo. Göya aracı sıfır aldık, düşünüyorum da Range Rover tahmin edemiyorumendy' Alıntı:Range Rover çok güzel bir araç lakin kronik problemleri ile ne zaman yüzleşeceğinizi tahmin edebilmek imkansız.
tanyolu' Alıntı:Bende öyle bir şans var ki bi gör, 2009 corolla D4D aldım tam bir hafta sonra ÖTV indirimi oldu, şimdide 2009 modellerde gaz pedalında arıza var bildiğiniz gibi, ABS doğru düzgün çalışmıyo, teyp ışıkları arızalı,yakıt sanki V8 gibi, uzun yolda direksiyondan gelen ses adamı deli ediyo. Göya aracı sıfır aldık, düşünüyorum da Range Rover tahmin edemiyorum![]()
![]()
Aleyküm selam kardeş. Bu heves bende askerlikte Hakkari Şemdinli de başladı 2.5 luk unimog kullandım ve tek özlediğim anım diyebilirim. Yarım metre çamur, bir buçuk metre sudan deliler gibi geçmek ooooof of. Hem bunu zevk için değil görev amaçlı yapınca daha bi farklı oluyo. Ya çıkacak ya kıracak....euzlu' Alıntı:şimdi yaban tv de İzci programında Antalya Offroad kulübünün etkinliği vardı, inanın içim gitti, sizinle heveslerimiz aynı o yüzden gayet iyi anlıyorum, inşallah en kısa zamanda ve uygun bir organizasyonda ayaklarımız ve lastiklerimiz çamura değer, daha ne diyeyim : ))), selamlar... ayrıca D4D konusuna acı acı da olsa tebessüm ettim, demek benim kadar şanssız insalar da varmış dünyada yahu : ))), şansımızın da düzelmesi dileği ile 2.kez selamlar...