1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RaNgE61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,838

Etiketler

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

Araçta Şunlar Var:
4.6 225 BG RANGE ROVER

Full deri döşeme
otomatik çif yönlü dijital klima
6iı cd çalar (bagajda)
eas indirme kaldırma sistemi
4 ileri otomatik şanzıman
arazi vitesi
yol bilgisayarı
ön arka kol dayama
hidrolik fonksiyonlu maun kaplamalı direkiyon
ve tabiki HARMAN KORDON MÜZÜK SİSTEMİ
Aracı inanılmaz geniş iç hacmi:smiley:))

RaNgE61' Alıntı:
Araçta Şunlar Var:
4.6 225 BG RANGE ROVER

Full deri döşeme
otomatik çif yönlü dijital klima
6iı cd çalar (bagajda)
eas indirme kaldırma sistemi
4 ileri otomatik şanzıman
arazi vitesi
yol bilgisayarı
ön arka kol dayama
hidrolik fonksiyonlu maun kaplamalı direkiyon
ve tabiki HARMAN KORDON MÜZÜK SİSTEMİ
Aracı inanılmaz geniş iç hacmi:smiley:))
konforlu rahat bir araca benziyor ama şahsen fikrim arazide çizilirse içim gider benim :smiley:

Bn arkadasımın aracıyla hafif araziye girdim arazi vitesi müthiş çıktığımız yerleri görseydin ağzın açık bakardın eas indirme kaldırma çok işe yarıyo kendi kendine sistem çalışıyo hele o v8 in mırıltısı:smiley:

RaNgE61' Alıntı:
Bn arkadasımın aracıyla hafif araziye girdim arazi vitesi müthiş çıktığımız yerleri görseydin ağzın açık bakardın eas indirme kaldırma çok işe yarıyo kendi kendine sistem çalışıyo hele o v8 in mırıltısı:smiley:

nerden çıktınız çok merak ettim, bende bir deniyim çok zor biryer sanırım

cevabı siz vermişsiniz zaten

yükselttik ve ön ve arka tamponu söktük diye

bunun anlamı bu arabayla her araziye gittiğinizde tamponu sökecek misiniz yoksa ön arka demir tampon mu yaptıracaksınız
yükseltme işi bir süre sonra işinizi görmeyebilir çünkü herkes bir kaç cm ile işe giriyor sonra yerden epeyi yüksek arabalar ortaya çıkıyor
V8 sesi güzeldir eminim ama benzin fiyatları malum
arazi = sık sık servise uğramak demektir o araçla yıllık ne kadar servise ödersiniz bir düşünün ve son olarak yılda kaç kez araziye çıkmayı planlıyorsunuz diye ben sorayım sonrası ona göre gelecek

Yakıt kısmını katmazsak,

araç şehir içi gezinmek için konforlu dolu bir araç. ama sizin bu aracı alma nedeniniz ne?, önce onu belirleyin. eğer günlük kullanıcam offroad yapmıycam derseniz yakıt giderleri haricinde on numara araba. ama araziye gireyim çamura sokayım düşünceniz varsa çizikden ötürü boya maliyetleri bile çok fazladır bu araçlarda. kaldıki offroad donanımı olmayan bir araçla araziye girmek bence biraz risk.

Ben defender kullanıyorum daha yeni aldım bende ama benim alma amacım hem günlük kullanım haftasonu gezileri. kamplar çadırlar dalışlar. günlük kulllanımda 0,38kr yakıt maliyetim var çok değil. gezilerde ise eşim ve ben dalgıçız. 2 kişinin dalış malzemeleri çocukların eşyaları derken alınabilecek en iyi araç bu oldu benim için. off road kısmına gelince. hard offroad bende düşünmüyorum ama geçen hafta botu denize indirdikten sonra kumda batmam (uygun lastiğim olmadığı için) ve sonrasında öndeki vinçle çıkmam bana yetti.

Dediğim gibi önce siz kendi önceliklerinizi belirleyin bu araçtan ne bekliyorsunuz ve o size ne verebilecek? gerisi Land Rover..

bnim amacım of road değil ztn bn o aracı zevk amaçla haftasonları gezmek için alıorum onun için yakıt giderleri sorun değil onu kafaya takmayın...off road falan yapıcağım da yok yanionu bizim arkadas yapıo ve dediğiniz gibi de baya para harcıyo ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR