1999 Grand Cherokee Kalorifer Petek Sorunu ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan APHAZZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,661

APHAZZ

Ana Kamp
kaloriferimden antifiriz kokusu geliyor belliki kalorifer peteği delik başından yakın zamanda geçen arkadaşlarımdan yardım ve önerilerini bekliyorum selamlar..

Etiketler
Ynt: 1999 Grand Cherokee Kalorifer Petek Sorunu ?..

piyasada usa malı tozşeklinde çatlak onarısı çok saglıklı bi mazene var bence söktürmeden onu kullanın önce bi
ben cj yaz başı denedim çok işe yaradı hala sızıntı yok kullanma kılavuzuna uyarak kullanın ama
birde jel olanıda varmış yeni bişey

Deniz bey söylediğinizi yaptık usa malı bir ürün kullandık şimdilik sızıntı yok sonuç ne olur zaman gösterecek ilginize teşekkürler selamlar...

işinize yaradıgına sevindim bu mazemenin uygulamasını dogru yaptıysanız garanti saglıklı sonuç verecekdir rahat olun
radyötör kapagı açıkken motor normal sıcaklıgına gelinceyekadar çalışacak araç ve tozu ataıp kapagı kapatacaksınız kalürüfer açık olmalı bu arada yola çıkıp bi yarım saat yol gitmelisiniz yüksek devirle ki devirdaim ve basınç oluşsun mazeme çatlaga nufus etsin zaten kalay gibi bişey o eriyince basınçla çatlaga dolup donuyo ve sorun çözülüyo geçmiş olsun olmassa 1 tane daha alın tekrarlayın kaça aldınız bu arada 35 . 40 lira olsa gerek

benim aldığım ürünün ismi MASTER diye hatırlıyorum usa malı Kayseride yılların parçacısı Süleyman amcadan(ceylan oto) 5 tl ye aldım yalnız Hüseyin usta uyguladı iki adet uyguladık deniz kardeşimin tarifine yakın bir şekilde uygulandı şimdilik sorun yok. bu arada kalorifer peteği 490 tl imiş cj yi çok arayacağız gibi.. selamlar teşekkürler..

5 liraysa o başka bi ürün o bence benim kullandıgım ürün ismini hatırlamıyom ama sarırenkde enerji içecegi kutusuna benziyor ince uzun teneke kutuda bi ürün kola kapagı gibi açılıyo
toz halinde civa gibi oluyo radyötörde suyla temasecince görüyosun erimeyi su kanalımda oluşan bulok çatlaklarını bile gideriyomuş seninki nedir bilmem ama inşallah netice alırsın aksaraydan almışdım bende

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR