Merhabalar, kısmetse bu hafta içinde 2006 model, turbo olmayan bir Forester alıp, aranıza katılacağım. Araç orjinal 80.000 KM'de ve daha önce hiç LPG uygulanmamış. Forester bölümündeki yazıların hepsini teker teker okumaya çalıştım. Teleflex marka LPG kiti Subaru ile özdeşleşmiş gibi. Usta ellerde uygulanınca araca çok iyi uyum sağladığından dolayı bu ünü hakketmiş olması gerek.
Benim sorum, yine kaliteli bir LPG markası olan Prins LPG'yi Forester'a uygulama ile ilgili. Bulunduğum şehir ( Çorlu- Tekirdağ) İstanbul'a çok uzak olmasa da, aracımdaki LPG kitinin servisinin yaşadığım şehirde olmasını, herhangi bir sorun çıkması, rutin servisler için tercih ederim. Maalesef Çorlu'da Teleflex bayisi yok, ancak Prins servisi var. Yeni aracıma kaliteli bir kit taktırmak istediğim için elimin altındaki Prins bayisini mi yoksa İstanbul'daki servisleri olan Teleflex markasını mı tercih etmeliyim?
Yardımsever cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar,
Kamil Çelik
Benim sorum, yine kaliteli bir LPG markası olan Prins LPG'yi Forester'a uygulama ile ilgili. Bulunduğum şehir ( Çorlu- Tekirdağ) İstanbul'a çok uzak olmasa da, aracımdaki LPG kitinin servisinin yaşadığım şehirde olmasını, herhangi bir sorun çıkması, rutin servisler için tercih ederim. Maalesef Çorlu'da Teleflex bayisi yok, ancak Prins servisi var. Yeni aracıma kaliteli bir kit taktırmak istediğim için elimin altındaki Prins bayisini mi yoksa İstanbul'daki servisleri olan Teleflex markasını mı tercih etmeliyim?
Yardımsever cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar,
Kamil Çelik