bütçe maksimum 20 bin bu aracıda 20 binden aşağı vermiyor zaten diğeri 22 bin aynı model 35 cooper stt sıfır lastık para delikli çelik jant var araçta makaslar dingil üstü görünüm dik
Hasan bey size bir tiyo veriyim yeni yasaya gore emisyona gore araçlar vergilendiriliyor yılbaşından sonra dizel araçların vergileri baya yükselecek yani bu araçlar dahada kıymete binecek paranız hazırsa kaçırmayın derim yirmide o araç için fazla değil bence.
Aracın altındaki jant lastik üçbinlira bunuda göz önünde bulundurun derim.
Hasan bey size bir tiyo veriyim yeni yasaya gore emisyona gore araçlar vergilendiriliyor yılbaşından sonra dizel araçların vergileri baya yükselecek yani bu araçlar dahada kıymete binecek paranız hazırsa kaçırmayın derim yirmide o araç için fazla değil bence.
Aracın altındaki jant lastik üçbinlira bunuda göz önünde bulundurun derim.
hiluxların makaslar standart olarak dingil üstündedir zaten o yönden rahat olun lsd yi test etmek için aracı arkadan kaldırın 2 lastikde aynı yöne dönmesi gerekiyor.biri ileri diğeri geri dönüyorsa lsd yoktur.alırken buna dikkat edin.ayrıca araçların fiyatı normal gibi mustafa beyin dediği gibi lastik jant zaten 3000 tl ve üzeridir.hem trafiğe çıkarılmış araçlar sizin uğraşmanıza gerek olmayacak.çekme belgeli olduğu için trafiğe çıkarması bile 1500 tl yi buluyor bunuda fiyata ekleyin
Benim düşüncem aracın motor durumu ve yürüyeni düzgün ise farklı bir sıkıntı olacağını sanmam sonuçta kaç yaşında araç boya değişen düzgün yapıldıktan sonra sıkıntı olmaz gibi geliyor bana ama farklı bir düşünce veya bilgi var ise özelden yazarsanız sevinirim ve ankaradan felan nasıl sorgulayacağımıda bilmiyorum açıkcası sizde arıyorsunuz herhalde bu araçtan