2,5 Düz Dizel'e Turbo Takılır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,998
Ynt: 2,5 Düz Dizel'e Turbo Takılır mı?

Seri 3'e Puma takacaksan, şanzımanını ve transfer kutunu da değiştir. uygun rakamlara LT77 ve LT230 (1.22'li, bakımlı ikinci eli sanırım 1600 TL civarı tutar) ara. dingillerin disco idi diye hatırlıyorum. bu LT değişikliği ile en azından Def 90 ayarında bir altyapın olur.

Etiketler

Engin abi

Aynen öyle değişimi yaparken şanzumanı ve transfer kutusunu da değiştirmeyi planlıyorum.Dingiller disco zaten. böylece sadece kupa series III kalacak geri kalan tüm yapı süper olacak bence; hemde değerlenecek araç. kış süresince araştırıp nisan gibi operasyonu yapmayı hedefliyorum bu arada araç satılmazsa tabi

Bi de hidrolik direksiyon olsa 10 numara olur

ayrıntılı bilgiler için teşekkürler

S.a arkadaşlar 2000 model düz dizel Ford Ranger im var 1 yıl oldu alalı araçtan çok memnundum.fakat enson blok yan tipalari çürümüş üst kapaktan su kaçırdığı için tamirciye bıraktım tamircide üst kapağı sökelim dedi üst kapağın problemli olduğunu ve asaği kısımda ve son piston gömleği çizmiş komple motor yapılması lazım dedi.arac 340 binde şimdi ben bunu rektefe ederken motor gücünü nasıl artırabilirim ? Şanzıman dişlileri yardımıyla yakiti azaltilarbilirmi ? Araç şehir içi şehir dışı 100 km de 9 lt yakıyor turbolu motor alıp taksam nasıl olur bana acil bir yardım edin