2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,447

nrlates

GAZROVER (Nurullah Ateş)
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
123
Sevgili Suzuki seven arkadaşlarım.
Bu araç kaç paraya alınır.
Bu aracı alıp biraz foo Road donanımı eklemek istiyorum.
Aracın daha önceden kazası var. Airbag ler patlak biraz bakım istiyoruz motoru ve yürürü iyi durumda.
http://www.sahibinden.com/lpg_li_grand_vitara-83WQQaXQQ23131726WQQpXQQdisplayitem
Sizce bu aracı kaç paraya kadar almalıyım.
Acil yardım.

Etiketler
Ynt: 2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır

Her ne kadar off road araci yapiyoruz, kazasi cok muhim diil desekde siz gene saseyi, axelarin egriligini vs iyice kontrol ettirin. Sonra sehirler arasi asfaltta giderken sacma sapan isler yapmasin :smiley:

airbagler patlaksa zaten o araci off roadcular disinda satamazlar, 2.5 motorlu menzinli ve airbagleri patlak, kazali bir araci sehirde kullanmak icin kimse almaz. ciddi pazarlik edebilirsiniz bence. fakat bu motorlu vitaralarin surekli aks kestigini duyuyorum, aks guclendirme gibi biseyler yapilmali sanirim.

Teşekkürler sizle aynı düşünüyorum ve iyi bir pazarlıkla almam lazım.
Biraz modifiye ile sanırım arazide bana yeter.
Modifiye işini Mehmet beye yaptırmayı düşünüyorum.

nrlates' Alıntı:
Teşekkürler sizle aynı düşünüyorum ve iyi bir pazarlıkla almam lazım.
Biraz modifiye ile sanırım arazide bana yeter.
Modifiye işini Mehmet beye yaptırmayı düşünüyorum.

hayirli olsun iyi bir arac olur insallah,

Sözü ettiğiniz araç çok kaliteli, güzel bir araç olup ülkemizdeki saçma sapan vergi uygulamaları sebebiyle pek tutulmamaktadır.Bu aracın 1999 modelinin yıllık vergisi 1221 TL dir.
98 modelinin vergisi belki biraz daha düşük olabilir.

Aracın arkasi daha dusuk iyi bakilmali derim. max ederi bence 15

merhaba ;

aynı aracın 98 modeli ve offroad için hazırlanmışını kullanıyorum.aracı kendim hazırladım .Otomatik vitesli modelleri ile hem yakıt hemde arazi konusunda performans alınacağını düşünmüyorum.arkadaşımızın bahsettiği aks kesmesi sorunu ile hiç karşılaşmadım ve bildiğim kadarı ile 2.5 v6 larda akslar daha kuvvetli (jlx lere göre) ayrıca bu arac ıcın fıyatın yuksek olduğunu dusunuyorum

saygılar .... serdar

Bilgiler için teşekkürler. Aracı offRoadcu abilerimizde tavsiye etti. İyi ve sorunsuz araç olduğunu söylediler. Ancak aracı alamadım araç satıltı.
Aynı özelliklerde araç arayışım sürüyor. Ama bütçe 15000 herkese selam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR