sduran
Kamp III
Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi
birisi kamplı mı dedi ???
birisi kamplı mı dedi ???

bi kasa bira da benden dolapta yer yoksa gömeriz buzaJeep34' Alıntı:Ne.. hani.. nerde...biri benden mi bahsediyor...Serkan sen kendin için 70 kutu efes al...son kalan yere ben 1 şişe Mıller koyucam![]()
Deep' Alıntı:parkurlar iyi belli, peki ya kahvaltı? bal kaymak olacak mı Birden abi? Yücel abi, Sedat ve ben daha çok bu kısımla ilgiliyiz galibaehehheeh
Deep' Alıntı:Kuzuyaylaya kadar ctesi çok kar yağmadığı sürece tüm 4 çeker araçlar geçebilir
fahri abi,ben sizinle saat 10:00 da sapanca otoban çıkışında buluşabilirim.oradan birlikte maşukiye yapar etaba 2 5,2 ile gireriz.buluşma saatimizi ekibin buradan çıkışına göre tekrar ayarlarız olmazsa.tlf numaram 0533 650 33 17endüstri' Alıntı:birden bey bilecik tarafından geleceğiz iki araç... hangi yoldan gelelim bi yardım etsende kaybolmasak...yoksa kaybolsakmı?...
BolbuzJack' Alıntı:Tüm 4 çeker araçlara Honda HRV.yi de dahil edebilirmiyizDuruma göre gelmek istiyorumda...
Bu Kartepe gezileri sana bir türlü uymuyor Faruk. Korkma karda bir şey olmaz...Yavaş yavaş alışırsın...Sözfrkbdr' Alıntı:Yaww hani bir sonraki hafta olucaktı bu gezi..Niye beni oyuna getirdiniz..Bu hafta kesin birşey yok diye pazar günü başka bir programa olur vermiştim..oldumu bu şimdi be yaww..
Jeep34' Alıntı:Madem pazar Kartepe gezisi var...Cumartesi günü ortaya bir ara sıcak uymazmıydı ?![]()
teşekkürler sevgili cüneyt böylesi daha uygun herhalde...bi aksilik olmazsa orada buluşalım... 0544 695 88 21duman' Alıntı:fahri abi,ben sizinle saat 10:00 da sapanca otoban çıkışında buluşabilirim.oradan birlikte maşukiye yapar etaba 2 5,2 ile gireriz.buluşma saatimizi ekibin buradan çıkışına göre tekrar ayarlarız olmazsa.tlf numaram 0533 650 33 17