2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

Jeep34' Alıntı:
Ne.. hani.. nerde...biri benden mi bahsediyor...Serkan sen kendin için 70 kutu efes al...son kalan yere ben 1 şişe Mıller koyucam :D
bi kasa bira da benden dolapta yer yoksa gömeriz buza :smiley:

Deep' Alıntı:
parkurlar iyi belli, peki ya kahvaltı? bal kaymak olacak mı Birden abi? Yücel abi, Sedat ve ben daha çok bu kısımla ilgiliyiz galiba :smiley: ehehheeh

Kahvaltıya katılacakların sayısı belli olsun,menüyü belirler ona göre fiyat alırız kişi başı..Tabi bal,kaymak,sucuk,acıka,tereyagına kırılmış yumurta,isli çerkez peyniri,taze karafırın ekmegi mutlaka olacak....fakat Pazar sabahı biraz erkence hareket etmek lazım yoksa hemen akşam oluyor tam keyifli zamanda gezi bitiyor ..Hem kuzuyayla Sogucak parkurunu deneyecegiz oda bayagı bir vakit alır...

O zaman c.tesi akşamı herkes erkenden tavuk olsun..Pazar sabahı erken hareket olsun ?..Aç aç 2 saat yol bayar yoksa :smiley:

Madem ki light bir gezi olacak, o zaman eşler ve çocuklar da gelebilir arkadaşlar...Bari bu haftada onların gönlünü alalım :D

Sevgili dostlar önümüzdeki iki haftasonu da şehir dışında olacağımdan maalesef aranızda olamayacağım :(

Yaww hani bir sonraki hafta olucaktı bu gezi..Niye beni oyuna getirdiniz..Bu hafta kesin birşey yok diye pazar günü başka bir programa olur vermiştim..oldumu bu şimdi be yaww..

birden bey bilecik tarafından geleceğiz iki araç... hangi yoldan gelelim bi yardım etsende kaybolmasak...yoksa kaybolsakmı?...

Deep' Alıntı:
Kuzuyaylaya kadar ctesi çok kar yağmadığı sürece tüm 4 çeker araçlar geçebilir

Tüm 4 çeker araçlara Honda HRV.yi de dahil edebilirmiyiz :smiley: Duruma göre gelmek istiyorumda...

endüstri' Alıntı:
birden bey bilecik tarafından geleceğiz iki araç... hangi yoldan gelelim bi yardım etsende kaybolmasak...yoksa kaybolsakmı?...
fahri abi,ben sizinle saat 10:00 da sapanca otoban çıkışında buluşabilirim.oradan birlikte maşukiye yapar etaba 2 5,2 ile gireriz.buluşma saatimizi ekibin buradan çıkışına göre tekrar ayarlarız olmazsa.tlf numaram 0533 650 33 17

valla hava bozmazda bu ayarda kalırsa pamukova üzeri en az 70 km kestirme olur..Ama yolu bulup bulamayacagınızdan emin degilim..Sora sora gelin diyecegim dag başında kime soracaksınız...?Aslında çok basit..Ercovaya giderken çilekli köyü vardı ordan sola sapmıyorsunda düz gidiyorsun en son eskiyayla köyünde bir kez sorsan ve öküzyatagı yaylası yönüne devam etsen dosdogru altıoluk yaylasına çıkarsın..Ordan bizde gelip alırız seni..Yada bi netleşsin program sogucaga geçmeden eskiyayladanda alırız seni..

BolbuzJack' Alıntı:
Tüm 4 çeker araçlara Honda HRV.yi de dahil edebilirmiyiz :smiley: Duruma göre gelmek istiyorumda...

Olur olur valla şahinlede gelinse olur zira ekip saglam yeterki streplerde saglam olsun..

frkbdr' Alıntı:
Yaww hani bir sonraki hafta olucaktı bu gezi..Niye beni oyuna getirdiniz..Bu hafta kesin birşey yok diye pazar günü başka bir programa olur vermiştim..oldumu bu şimdi be yaww..
Bu Kartepe gezileri sana bir türlü uymuyor Faruk. Korkma karda bir şey olmaz...Yavaş yavaş alışırsın...Söz :D

Madem pazar Kartepe gezisi var...Cumartesi günü ortaya bir ara sıcak uymazmıydı ? :D

duman' Alıntı:
fahri abi,ben sizinle saat 10:00 da sapanca otoban çıkışında buluşabilirim.oradan birlikte maşukiye yapar etaba 2 5,2 ile gireriz.buluşma saatimizi ekibin buradan çıkışına göre tekrar ayarlarız olmazsa.tlf numaram 0533 650 33 17
teşekkürler sevgili cüneyt böylesi daha uygun herhalde...bi aksilik olmazsa orada buluşalım... 0544 695 88 21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri