2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,791
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

Arkadaşlar ben sanayiden anca geldim :mad: Sabah ilk grubu Maşukiyede karşılayacagım..Onlarla zirve yapıp diger grubu geyikalanında bekliyecegim..Arkadaşım Mesut (felice) 2.grubu Maşukiye opette karşılayıp onlarla birlikte geyikalanına kahvaltıya gelecek..Telsiz kanalımız 5 olacak.

1. gurup
Daha hafif offroad + fotoğraf turu + daha uzun kahvaltı keyfi isteyenler
buluşma yeri : TEM Pendik Opet, buluşma saati: 9:00
Program: Kartepe'de kahvaltı ve Erçova yaylasına geçiş

Liste:
1)deep
2)ndoganci
3)endüstri + atimati
4)transporter
5)skarabacak
6)mavimor
7)maviral
8)Ahmet
9)felice
10) Gevis

Transporter' Alıntı:
Sabah ilk grubu Maşukiyede karşılayacagım..Onlarla zirve yapıp diger grubu geyikalanında bekliyecegim..Arkadaşım Mesut (felice) 2.grubu Maşukiye opette karşılayıp onlarla birlikte geyikalanına kahvaltıya gelecek..Telsiz kanalımız 5 olacak.

Organizasyon budur işte. Herkes mutlu, herkes mesut :smiley:
Gezenbilir ile Offroad budur :smiley:

Birden, iki gruba bir-iki kesişme noktası ayarlasan da, buluşma/kavuşma sevinci yaşasak dağ başlarında...

Tabi Mustafa abi..Ben kafamda tasarlamıştım..Siz 08:00 gibi Maşukiyede olursunuz..09:00 gibi Dagda oluruz..İlk defa gelecek olan misafirlerinizde var anladıgım kadarı ile..Dolayısı ile onları çevreyi tanıtmak amacı ile geyikalanına çıkarır manzarayı seyrettiririz,birer çay içilir,isteyen kahvaltı yapar velhasıl saat 10:30 u bulur..Bilahare siz yayla geçişini yapmak için harekete geçerken diger grupta daga çıkmış olur ve malum kulubenin orda grupla mülaki oluruz..Biz kahvaltıya geçerken sizde altıoluk yaylasına devam edersiniz..

Mustafa abi sen o rotaların gps dataları olsa süper olurdu ama sen genede çıkış olarak yanına al abi

Birden saat ayarlayarak diğer grupla buluşmamızı sağlaman süper.. Misafirperverliğinlede hakkın ödenmez :smiley:

Günay abi selam sabah 06 da çıkarım arabanın başına,ona göre ;)

Fahri siz 2.gruba maşukiye opette katılacaksınız anladıgım kadarı ile..?

sduran' Alıntı:
Mustafa abi sen o rotaların gps dataları olsa süper olurdu ama sen genede çıkış olarak yanına al abi

A3 boyutunda çıktıları var. Gps bilgilerini araştırıyorum...

Arkadaşlar,harbiden şu ana kadar çok iyi bir organizasyon olacağa benziyor.Aranızda olamıyacağım için,içim içimi yiyor vallahi.Neyse artık birdahaki sefere olur artık.
Biz,hafta sonunu şehirde geçirecek olanlar, :( :( her iki grubunda fotolarını sabırsızlıkla bekliyor olucaz;
Haberiniz ola... ::smiley:

gevis' Alıntı:
Yahu 9.00 da Maşukiye Opet değilmiydi ;)

Günay abi 9 da kurtköy opet 2. grup buluşuyor.1. grup sabah 07.30 maşukiyede olur.Senin arabaya antifiriz koyucaz ya motor sogukken..Bende lastik yaptırıcam

Natıonal Geographıc te şu an LR larla çok güzel bir ipek yolu seyahati var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri