KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
arkadaşlar özür diliyorum resimleri ve sonuçları atamadım bir organizasyonu bitirdik ama işler bitmiyor
12 ilin haberleşmesini sağlayacak Başbakanlık afet koordinasyon merkezi ve Düzce Valiliği Afet Koordinasyon merkezi ile
Amatör telsizcilerinde faydalanacağı özel bir role sistemini kurmaya başladık sabah dağa çıkıp bu saatlerde dönüyorum
ama arkadaşlar bizdekii tüm resimleri http://www.dosod.org/galeri.html?func=viewcategory&catid=11 bu sitede paylaşmış
şimdilik buradan bakalım ben sonuçları yarın öğlene kadar yayınlayacağım
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
[quote author=galaxyayhan
rsimm
[/quote]
Ayhan bey nissanı bayağı bi şahlandırmışsınız.
inşallah inişte bir arıza çıkartmamıştır.
paylaşım için teşekkürler.
sonuçları görünce oyunu bitirebildigime daha cok sevindim.düzce offroad derneginden bi arkadas bana cj nin hakkını veremiyorsun falan diyordu kırmızı bi cj7.kapı numarası kaçtı acaba? ön aks kesmiş ve 5 silindir girdigim oyunlarda özellikle belirtiyorum oyunlarda böyle tahrik edici lafların olması cok yanlıs.tekrar belirtmek istiyorum düzce offroad grubunun bu organizasyonundan görevli abilerimden cevre insanından herseyden ekip olarak cok memnun kaldık.seneye inşallah tekrar düzenlenir.