Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Bu arada yorgunluk vs den dolayı kendilerini yad etmeden gecmek büyük haksızlık olur.sn BİNEFATÇİFTLİĞİ ne tepen tırnağa kadar oradaki herkese de teşekürler .Ayrıca uğranılması gereken özellikle ailece ile gidilmesi elzem bir yer.çocuklar biraz çiftlik görsünler.tekrar teşekürler.bizi oraya götürüp konuk edip mihmandarliğını esirgemeyen amir ve avam a da bir daha teşekürler.
Çok Güzel bir Gezi Olmuş Serkan Bey ve tüm Düzceli arkadaşların eline sağlık; Devamı da gelsin inşallah.
Sayın Olgun Her şeyin para olmadığını herhalde Gezenbilir ailesinden olan herkes çok iyi biliyordur ve unutmaları da mümkün değildir dolayısı ile hatırlamalarına da gerek kalmaz.
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Bizler de Binef At Çiftliği olarak sizleri ağırlamaktan çok mutlu olduk. Bu bir görevdi. Asıl teşkkürü Serkan, İsmail ve arkadaşları hakediyor. Saygılar.
Binef At Çiftliği...
kaynaşlıdaki tüm dostlara bizimle gece o2,3o a kadar oturup sohpet eden kaynaşlı kaymakamına ve amniyet amirine organizasyonda emeği gecen herkeze sonsuz teşekürler
sözüm meclisten dışarı ismail abi sen bu iş için çaba göstermişsin belli.yeteri kadarda yüklemişsin. ellerine sağlık.ama eminim orda çok fotoğraf çekenler olmuştur.daha önceki gezilerden biliyorum herkesin elinde fotoğraf makinası ama siteye bakıyoruz 1-2 kişide bütün yük. bunada şükür düyelim
her videoyu izledim ,her bir resme baktım bunlar bile inanılmaz keyif vericiydi ,orada olmak kim bilir nasıl keyif ötesi bir şey olurdu.bu kadar foto ve videoyu paylaştığınız için ellerinize ve emeğinize sağlık