2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,669
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

SANY0057.jpg

SANY0058.jpg

SANY0066.jpg

SANY0070.jpg

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

çok güzel görüntüler emeğinize sağlık.

Rica ederim Tanju bey..
ben teşekkür ederim..

Kalan bir iki video daha.. ;D

http://www.izlesene.com/video/arabalar-karamurselli-feroza/2610537

http://www.izlesene.com/video/arabalar-cj5-baris/2610559

http://www.izlesene.com/video/arabalar-efe-4-teker/2610599

Etkinliği düzenleyen başta Serkan Tut ve tüm Düzceli dostlarımızın, destek olan tüm yerel yönetimin ellerine sağlık diyorum.

Bu arada yorgunluk vs den dolayı kendilerini yad etmeden gecmek büyük haksızlık olur.sn BİNEFATÇİFTLİĞİ ne tepen tırnağa kadar oradaki herkese de teşekürler .Ayrıca uğranılması gereken özellikle ailece ile gidilmesi elzem bir yer.çocuklar biraz çiftlik görsünler.tekrar teşekürler.bizi oraya götürüp konuk edip mihmandarliğını esirgemeyen amir ve avam a da bir daha teşekürler.

olguna' Alıntı:
sayın kaymakam bey,jandarma komutanı,serkan bey ve ekibine tşk.ederim. herşeyin para olmadığını bize hatırlattılar..umarım gezenbilirde hatırlar..

Çok Güzel bir Gezi Olmuş Serkan Bey ve tüm Düzceli arkadaşların eline sağlık; Devamı da gelsin inşallah.

Sayın Olgun Her şeyin para olmadığını herhalde Gezenbilir ailesinden olan herkes çok iyi biliyordur ve unutmaları da mümkün değildir dolayısı ile hatırlamalarına da gerek kalmaz.

Selamlar

Bizler de Binef At Çiftliği olarak sizleri ağırlamaktan çok mutlu olduk. Bu bir görevdi. Asıl teşkkürü Serkan, İsmail ve arkadaşları hakediyor. Saygılar.
Binef At Çiftliği...

36729_414223912137_535042137_4437185_6856847_n.jpg

kaynaşlıdaki tüm dostlara bizimle gece o2,3o a kadar oturup sohpet eden kaynaşlı kaymakamına ve amniyet amirine organizasyonda emeği gecen herkeze sonsuz teşekürler

emeği geçen arkadaşlara çok tşk.ederim.kızımın ilk kapm macerasıydı herşey çok mükemmeldi

Güzel bir organozasyon olmuş paylaşım için teşekkürler.işlerim nedeniyle gelemedim :( .eee fotoğraflar bukadarmı ? ? ?

İyi akşamlar Fatih....

bu kadar...az mı ya en az 30 taneyi sadece ben yükledim..15 tane de video...

zaten arkadaşlar da yükleyecektir..
seni de görecegiz bakalım ;D

mdr' Alıntı:
İyi akşamlar Fatih....

bu kadar...az mı ya en az 30 taneyi sadece ben yükledim..15 tane de video...

zaten arkadaşlar da yükleyecektir..
seni de görecegiz bakalım ;D
sözüm meclisten dışarı ismail abi ;) sen bu iş için çaba göstermişsin belli.yeteri kadarda yüklemişsin. ellerine sağlık.ama eminim orda çok fotoğraf çekenler olmuştur.daha önceki gezilerden biliyorum herkesin elinde fotoğraf makinası ama siteye bakıyoruz 1-2 kişide bütün yük. :( bunada şükür düyelim :D

Saygılarımla...

Bir buçuk saattir foto ve videoları izliyorum, harika bir görsel (çamur) şölen olmuş paylaşan arkadaşlara taşakkürker.

her videoyu izledim ,her bir resme baktım bunlar bile inanılmaz keyif vericiydi ,orada olmak kim bilir nasıl keyif ötesi bir şey olurdu.bu kadar foto ve videoyu paylaştığınız için ellerinize ve emeğinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR