KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yaklaşık 2 ay önce aldığım karavanın içerisini tamamen elden geçirdim. bozulmuş duvar kağıdı kısımları ve kabarmış ahşap kısımlar ıtamir ettim . dış kısmında şimdilik sadece su almasını önledim.daha şaseye ve diğer kısımlara el sürmedim. ileride sırası geldikçe ,yapılan işleri arkadaşların fikirlerine sunmak istiyoru .
karavanın iç kısmını elimden geldigince düzelttikten sonra dingil ve şasiye bakayım dedim . iyikide demişim ,tam dingilin oldugu yerde ana şasi profilin ek yerinde derince çatladığını gördüm
tüm arkadaşlara selam . daha önceden dingili sökmüştüm ,birgüzel boyadım.bir kat astar iki kat boya yaptım . rulmanları kontrol ettim ,balataları zımparaladım .dingili yerine monte ettim .bu günlük çalışmamı yağmur nedeniyle kesmek durumunda kaldım.bu hafta SİVAS/ DİVRİĞİ ye çok güzel yağmu yağdı.
Yılmaz Hasan bey kolay gelsin, karavanınız hayırlı olsun. Naçizane bir tavsiyem olacak, karavanınızı sabitleme ayaklarıyla askıya almışsınız ama bu ayaklara çok güvenmeyin, hem karavana; hem de ayaklara zarar verebilirsiniz.
kısa bir ankara ziyaretinden sonra tekrar merhabalar.Haşmet bey tavsiyeniz için sağolun,evet biraz riskli olmuş şimdi dingili yerine taktım. bugün lavabo ve ocak kenarlarını ısı ve nemden korumak için ,ankaradan getirdiğim paslanmaz levhayı uyguladım .oldu gibi
bu günlerde bahçe ve arılarımın bakımına daha çok zaman ayırmak durumundayım. karavan için sadece tabana halı uyguladım.iki fotoğrafım var biri karavandan diğeride bahçemden.selamlar.