2.el Suzuki Vitara Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mcacaon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,547

mcacaon

Yeni Üye
Yer
zonguldak
2001 model suzuki vitara jlx aracım pert oldu
japonyadan getirttiğim lastikleri istepneyi ve zinciri+brc sıralı sitemi satıyorum
532-7182571

Etiketler
Ynt: 2.el Suzuki Vitara Lastik

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Lastiklerin markası, özelliği(MT-AT), kilometresi, yılı, ebadı, fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
Japonya'dan getirrtmenizin özel bir sebebi var mıydı? Buradaki lastiklerde bulunmayan bir üstünlüğe sahip midir?
Pert olan aracınızda kullanılabilir satacağınız başka parça var mı?

Öncelikle geçmiş olsun.Aracınızın kapı içi döşemeleri sağlamsa bende de 98 vitara ljx vardı kapı içi döşemelerin kumaş olan kısmını sağolsun döşemeci bi güzel bozdu.Uyarsa belirtirseniz sevinirim.

195/80R15 H/T684 96S bu model türkiyedeki bayilerde yoktu aldığımda (katalogta var ama yok dediler) neden bunu seçtim..? çünkü bu model japonyada üretim sırasında araca takılan lastik modeli...fabrikayı aradım bunu istedim..telefondaki bayan bu modelin türkiyede üretilmediğini söyledi..2 haftaya japonyadan getirebileceklerini söyledi bende aldım..
ayrıca istepne hiç kullanılmadı...eski lastikler varken karda giderken zincirde almıştım 6 gün kullandım.
buları alınca zincire gerek kalmadı...birde buna özel gaz ile (nitrojendi galiba) karda sürünce aracı performans dahi iyi oluyor.bende yeni öğrendim..
aracımdan sadece 7 aylık brc sıralı tüp sistemini aldım o kadar...........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR