Çöl Kartalı
Dünyayı keşfetmek, kendini keşfetmektir
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)
35'e bir hediye çıkacağını tahmin etmiştik
35'e bir hediye çıkacağını tahmin etmiştik

osak' Alıntı:Herkese selam..
arkadaşlar özür diliyorum yeri burası değil ama. Nejat Ural'a acil ulaşmam lazım telefon numarasını bilen varmı....
mayıstosböce' Alıntı:Nejat bey tabi ki istediklerinizle gelebilirsiniz.
Kenan hocam siz Bolu dan geliyorsunuz acaba çıkmazsanız daha mı iyi olur,haberlere bakarsak kar yurda girmiş,bu işin birde dönüşü var.
taiga' Alıntı:Kenan abiyle konuştum...
"Abi ben olsam riske girmem, çünkü gelen haberler hava durumunun İstanbul-Ankara arasında cidden kötü olacağını gösteriyor, bir kez daha düşün istersen gitmeyi" dedim...
Nasılsa Bülent bizi yakında gene Poyrazlarda toplar, o vakit görüşürüz tüm dostlarla diye de ilave ettim...![]()
Çöl Kartalı' Alıntı:35'e bir hediye çıkacağını tahmin etmiştik![]()
dalyan' Alıntı:Merhaba değerli karavancı arkadaşlar..
Sadece bir öneride bulunmak istiyorum.Bu ve buna benzer aktiviteleri neden kış aylarına denk getiririz?
Mesela bu ay sonunda Land Rover tanışma buluşmasıda kış aylarının ortalarına denk getirildi.
Şimdi misal ben bu karda kışta ta kalkıp Bolu ya gittim desem dona dona hangi paylaşımda bulunabilirimki?
Yada kalktım Maltepe ye geldim,
Ancak bu bahar,yada yaz başı organize edilse,en azından çok daha hoş olmazmı?
En azından 2 gün tanışma ondan sonrada farklı bir rotada ufak bir gezi olurdu.
Yine misal vereceğim diyelimki bahar ayında yapıldı bu etkinlik ve bolu da 2 gün arkadaşlarla tanışıp hoş zaman geçirip oradan yedi göllere,abanta 3-5 günde oralarda takılınsa yani demek istediğim önceden duyuru yapılp ona göre ayarlanıp 5 gün yada 1 haftalık tatilde olabilirdi.
Hani fenamı olurdu?![]()
buralpdi' Alıntı:Ertan bey haklısınız ama biz geçen sene aynı havada çok mutlu olduk, çok üşüdük belki fakat keyif aldık, keyif alındıki bu etkinliği tekrarlamak istedik, bahar ve yaz aylarında zaten geziler düzenleniyor, bu etkinlik kış toplantısı, selamlar
dalyan' Alıntı:Mutlaka güzel olmuştur,yalnış anlaşılmak istemem,Sadece alternatip bir öneride bulunmak istedim.
Hoş ve keyifli paylaşımlar dilerim,
Saygılarımla![]()
buralpdi' Alıntı:teşekkürler, sıcak çayımız-çorbamız var sizide bekleriz![]()