KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
Murat bey 16-19 Mayısta bizde Kazdağlarındaydık.Şimdi resimleri görünce pzt.akşam üstü Zeytinlere gelmeden çadırlarınızı gördüm sanıyorum.Bizde 5 araçtık.Resimleriniz çok keyifliydi...Görüşmek üzere....
asyavarhan' Alıntı:
Murat bey 16-19 Mayısta bizde Kazdağlarındaydık.Şimdi resimleri görünce pzt.akşam üstü Zeytinlere gelmeden çadırlarınızı gördüm sanıyorum.Bizde 5 araçtık.Resimleriniz çok keyifliydi...Görüşmek üzere....
Tanımış olsam mutlaka...Ancak ekipten tanıyan varmıydı bilmiyorum...Neyse kahvelerimizi başka yerde içeriz inşallah..Bende biraz resim yükleyeceğim.Ancak sizdeki sucuk ve türevleri inanılmaz...İllaki..
Murat bey ve diğer kamp yapan arkadaşlara gezi ile ilgili paylaşımınız, fotoğraflarınız için çok teşekkür etmek istiyorum..
Paylaşımınız inan amacına ulaşyor.Benim gibi mesaj yazmasa da inceleyen bi çok arkadaşım olduğunu biliyorum...Amatör olan ve hayatında hiç çadır ile kamp yapmamış ama yapmak isteyen insanlara nasıl bir gaz verdiğinizin eminim farkındasınızdır
Yeni gezilerinizde yeni fotoğrallarınızı bekliyoruz...
Altun' Alıntı:
Murat bey ve diğer kamp yapan arkadaşlara gezi ile ilgili paylaşımınız, fotoğraflarınız için çok teşekkür etmek istiyorum..
Paylaşımınız inan amacına ulaşyor.Benim gibi mesaj yazmasa da inceleyen bi çok arkadaşım olduğunu biliyorum...Amatör olan ve hayatında hiç çadır ile kamp yapmamış ama yapmak isteyen insanlara nasıl bir gaz verdiğinizin eminim farkındasınızdır
Yeni gezilerinizde yeni fotoğrallarınızı bekliyoruz...