2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,500

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Öyle.
Dereler ile fazla haşır neşir olamadığıma yanmıştım bende.
:smiley:

30 Ağustos Pazartesiye rastlıyor ama Ramazan ayı içersinde de kalıyoruz.
Ömer Ramazan da pek bir yerlere gitmek istemiyorda.

Ramazan'da ben de pek biyerlere gitmek istemem. Bakalım arkadaş bulursam eylül, ekim gibi hafta sonu 2 günlüğüne belki giderim.

İrem'i daha sonra 2 kere daha çadırlı kampa götürdüm ama Kazadağları Kampı'nı anlata anlata bitiremiyor. Tabii ki kamp yeri güzeldi ama arkadaşlık, dostluk, paylaşım daha güzeldi. Senin ve Ömer'in oluşturduğu kamp ortamı bunu sağlamıştı.

kurban bayramında epey zaman var. 2. ya da 3. gün kaçsak mı.?
Tabii kış koşulları hakim olacak .

Olabilir. Kış koşullarında kamp yaptım. O da ayrı bir zevk. Ama İrem'i getiremem.

aslanahmet' Alıntı:
Ramazan'da ben de pek biyerlere gitmek istemem. Bakalım arkadaş bulursam eylül, ekim gibi hafta sonu 2 günlüğüne belki giderim.

İrem'i daha sonra 2 kere daha çadırlı kampa götürdüm ama Kazadağları Kampı'nı anlata anlata bitiremiyor. Tabii ki kamp yeri güzeldi ama arkadaşlık, dostluk, paylaşım daha güzeldi. Senin ve Ömer'in oluşturduğu kamp ortamı bunu sağlamıştı.
Önümüzde koca bir üç ay var :smiley:

Bu arada İrem in kamp macerasını sürekli anlatıyor olması beni mutlu etti :smiley:
Selamlar ...

matiate' Alıntı:
Önümüzde koca bir üç ay var :smiley:
Murat ın evlilik hazırlıkları vs onlar aradan çıkıp iş sadece imzaya kaldığında sanırım birşeyler ayarlama şansımız olabilir :smiley:
Bu arada İrem in kamp macerasını sürekli anlatıyor olması beni mutlu etti :smiley:
Selamlar ...

İnşallah. O şansı bekliyoruz :smiley:

Selamlar...

Merhaba
Keyifli bir gezi , çok güzel resimler , kalem gibi çam ağaçları , özellikle derenin yanındaki yaşlı ağaç. Kaç yaşında acaba ? paylaşım için teşekkürler .

Murat bey,

resimler ve anlatımlar nefis, elinize yüreğinize sağlık.

Kamp bölgesinin gps koordinatları var mı paylaşabileceğiniz ?

Selamlar

Buyrun Koordinatlar;

[attachment=1]

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17569.0

kazdaglari2008161.jpg

kampınıza hayran olmamak elde değil güzel resimler sağolun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR