Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)
galiba bu akşam erken yatıp enerji depolayacaklar ;D
galiba bu akşam erken yatıp enerji depolayacaklar ;D
altug onaran' Alıntı:galiba bu akşam erken yatıp enerji depolayacaklar ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D
bizde 41 araç olsaydık ancak piknik yapacaktık, ama şimdi off-road yapma şansımız doğdu , araç sayısı ideal ;D
hsbasar' Alıntı:Arkadaşlar hepinize keyifli bir gezi diliyorum.
Bu geziye yetişebilmek için elimden geleni yaptım ama kısmet olmadı, LR mi ancak bu akşam teslim alabildim.
Umarım 3. gezide beraber oluruz.
altug onaran' Alıntı:artık nikah tamamlantı galiba ;D hayırlı olsun umarım artık gezilerde birlikte oluruz. Ama t*y*t* ile aynı yere park etmeyelim lütfen capon da olsa bir arazi aracı intihar etmesini istemeyiz ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:artık nikah tamamlantı galiba ;D hayırlı olsun umarım artık gezilerde birlikte oluruz. Ama t*y*t* ile aynı yere park etmeyelim lütfen capon da olsa bir arazi aracı intihar etmesini istemeyiz ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Arkadaşlar hepinize keyifli bir gezi diliyorum.
Bu geziye yetişebilmek için elimden geleni yaptım ama kısmet olmadı, LR mi ancak bu akşam teslim alabildim.
Umarım 3. gezide beraber oluruz.
Deep' Alıntı:Sedat hocam aracın hayırlı olsun
Sonradan gelecekler olur bana 0533 520 49 59 dan ulaşabilirler. CB kanalımız 5 tir. Yaylaya varmak için Kartalkaya tabelalarını takip etmeniz gerekiyor. Yaklaşık 7-8 km kala zaten araçları görürsünüz. Baysal otel kavşağını geçtikten sonra ki sağa giriyorsunuz mekanımız yolun sonunda.
Görüşmek üzere...