KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka
cihanülker' Alıntı:
valla v8 tutuldum o ses ,o nefes alışları ,tırmanışlar ,mükemmel ,bir tane alıp yapayımmı diye düşünmeye başladım ,hüseyin ustayla ,yavuz öğlen yemeğinde bendelerdi ,bayağı muhabbetini yaptık v8 çok farklıymış gerçekten
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Adam 40 yaşina gelmiş ugraşamam demiş sanayilerde almiş LC bulmuş dogru yolu
Allahim bütüm forumdaş kardeşlerime dogru yolu goster onlarida tyt ci yap amin...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka
RedlinE' Alıntı:
Adam 40 yaşina gelmiş ugraşamam demiş sanayilerde almiş LC bulmuş dogru yolu
Allahim bütüm forumdaş kardeşlerime dogru yolu goster onlarida tyt ci yap amin...
Sanayimi orada nere defenderle sanayi arasında bir bağ kuramadım hani 20 yıldır sanayideyim işe bile giderken defenderle gitmiyorum benim defender asfalt sevmiyorda
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
nkurtkaya' Alıntı:
O Naci. Nejat ben oluyorum, Alfonse yanlışlıkla Nuri dedi bana. Tiny'i görünce Naci'yi Nejat, Nejat'ı Nuri yaptılar... E tabiii alışık olmayan bünyede bu tip kekeleme, isim karıştırma gibi yan etkileri var Defender'in ;D ;D ;D