2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,073
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

kaan da gelir bizden, herhalde...

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Mesaj attım ama bilgisayar başında değil galiba, geleceğini söylemişti daha önce.
Sanırım Ankara 5 der kalır

Gezenbilir festivali,Cebit fuarı,seyahat ve evdeler.Habeleri olunca burası çoşacak gibime geliyor.Bana göre bilindik ekip bir araya gelirsek 30 araç civarı olur diye düşünüyorum.

30 iyi rakam, muhteşem bir gezi olur o zaman

Bir önceki hafta LR buluşması var, yoksa Umut'a (davetsiz) misafir olurdum

ankaradan sabit beyde gelecek galiba şimdi tlf ile görüştüm kendisi ile , yani bir vx 80 daha katılacak

nkurtkaya' Alıntı:
Bir önceki hafta LR buluşması var, yoksa Umut'a (davetsiz) misafir olurdum

olsun nejat bey bunada katılın ,ben belki öyle yapacağım yavuzun peşine takılıp ;D sizde bana takılabilirsiniz

cihanülker' Alıntı:
olsun nejat bey bunada katılın ,ben belki öyle yapacağım yavuzun peşine takılıp ;D sizde bana takılabilirsiniz

Bu haftasonu off-road'dayım, 17-18 kamp, 24-25 off-road oyunları 7-8 Kasım LR buluşması diye gidiyorum, bunun ucuna 14-15 Toyota'yı da eklersem herhalde eve alınmam ;D

Nazik teklifiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

antalya toyota gurubu duy sesimizi ahmet abi sensiz olmaz şu çadırları yetiştir buluşmaya

valla orası doğru etkinlikler çoğalınca ,evdeki etkinlikler azalıyor sonrada ev halkı kazan kaldırıyorr

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx 80 Ankara
5- cihanülker Toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul

umutcelikel' Alıntı:
Landcruiser buluşması oldu bu daha ziyade ;D Hiluxçılar nerede??

Satıp LC alacaklarmış ;D ;D ;D

Umut arada 55, 70 ve 200 serileri eksik.
Ne dersin tamamlanırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...