Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Yapmayın Lütfen
Bende aşağıdaki şekilde muhabbet köşesine yazmıştım hiçbirşeyden haberim yokken. Uyarı neden ? anlamış değilim. Yeni üye olmama rağmen geçmişe göz atmayı ihmal etmedim ve bütün yazıları okuyorum 1 aydır. Böyle detay gerektiren etkinlikler öncesi stres ve heyecan olması son derece doğaldır. Tuğsan arkadaşın stresinide son derece anlıyorum . Kaldıki bütün bilgi arşivini hiç usanmadan bıkmadan paylaşmayı bilen ve bundanda zevk alan bir arkadaş ( TuğsanBey kusura bakmayın daha tanışmıyoruz ama arkadaş ifadesini kullanmayı tercih ediyorum umarım yanlış anlaşılmam ).
Aktıviteyi düzenleyen ve organize eden kişiler taşın altına elini koyan kişilerdir. Dolayısı ile herkezden fazla detay düşünen ve o ölçüde sıkıntıya girenlerinde o kişilerin olması son derece doğaldır. Küçük detaylardaki problemler büyük sıkıntılar doğurur.
Konu sadece bir telsiz ise :-\ bu olay bu kadar büyütülecek bir konu değil , bu işi yapan kişilerde olması iyi olur. Kanımca buradaki sorun sanal ortamda veya yazı dilinde genelilke yaşanan bir sorun . Yani mimik , vurgulama , ses tonu gibi eksiklilkler genellikle negatif bir kıvılcım çıkarıyor ve buda hızla yayılmaya başlıyor. İşte bu sorun Tuğsan arkadaşımızın önderliğinde gerçekleşecek bu buluşmada ve benzeri yapacağımız etkinliklerde kendiğinden ortadan kalkacaktır. Çünki insanlar birbirlerini daha iyi tanıyacaklar daha iyi anlayacaklardır.
Tuğsan arkadaş lütfen alıngan olma ve lütfen bu konu daha fazla uzamadan listeye katıl
Herkese çok selam ve sevgilerimle
Ahmet Öztürk
Günaydın Arkadaşlar,
Kuzuyayla / TLC buluşma fikrini oluşturanlara , geliştirenlere ve gerçekleştirecek olanlara çok teşekkür ederim.
İnanın büyük bir heyecan ile büyük günü bekliyorum. Hem neredeyse hepiniz ile tanışmış olacağım hemde çoğu zaman 5,6 araç ile yapmış olduğumuz kamp etkinliğini böyle muhteşem bir şölen ile gerçekleştireceğiz kısmetse.
İnanınki kar-soğuk-yağmur ve benzeri üstesinden gelinebilecek sorunları hiç düşünmüyorum yeterki teknik sorun olmasın. Üzerimizi ve ayaklarımızı kuru ve sıcak tutarsak iş bitmiştir. Ayaklar çok önemli onlar üşüdüğü takdirde vücut ısınamaz ve olay biter Ama araçlarımız müsait olduğundan '' berbat durum senaryoları '' üzerine oynamak faydalı olacaktır.
Herkese çok selam ve sevgilerimle
Ahmet Öztürk
logo_sm.gif (3.52 KB. 100x99 - Görüntüleme: 11 kez.)