2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 118,832
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Tekrar hatırlatayım dedim 8)
İSTANBUL GURUBU İÇİN BULUŞMA YERİ VE HAREKET SAATİ:

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu gişelerinden sonraki KURTKÖY-OPET benzin istasyonundan 07:30 da hareket.Geç kalanlar 09:30 daki Sapanca gişelerindeki 2. starta yetişirler.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

cemtascioglu' Alıntı:
sogucak yaylasının kordinattını bilen varmı

Var K.P.S. si var

Sapanaca da İstanbul dereyi bul, İstanbuldereden yukarı sar yolun sonu soğucak heheheheeh ;D

cemtascioglu' Alıntı:
sogucak yaylasının kordinattını bilen varmı

N 40°36.618'
E 30°10.478'

selamlar

Bu sabah itibarı ile kamp alanının E5 ten görünüşü;

Günaydın abi,bence güne bu görüntüyle başlamak harika ;D oldu.

günaydın arkadaşalar

Umarım dahada beyaz olur ;D

Fikir edinme açısından ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37223.0;topicseen

arkadaşlar şeker bayramında karadeniz gezisinde kullanmış olduğum malzeme listesini ,biraz değiştirerek ,toyota gezimize uyarladım buradan bakarak listeye ekleme yapabilir veya azaltabilirsiniz kolay gelsin

TOYOTA buluşması malzeme listesi

1- Lastik tamir kiti ve tüpleri, kompresör ,alet takımları çantası çeki halatları
2- Uyku tulumu+ şişme yatak+battaniye vs vs
3- Katlanır masa+sandalye+termos+bardak+kamp ocağı+büyük termos
4- Kişisel , bardak+tabak+çatal+bıçak ve kaşık+tava+plastik kab+tencere
5- İlk yardım kiti+antibiyotikler+ağrı kesiciler++amonyak
6- Çadır +matları
7- 12 volt aydınlatma +pilli aydınlatma+12/220 dönüştürücü+foto şarj makinası
8- Araç buzdolabı (isteğe bağlı) veya buzluk
9- Sabun +ve kişisek temizlik malzemeleri
10- Bere+içlik+polar üst alt takım+ veya kışlık giysileriniz + çamur için çizme+ kışlık bot
11- kafa feneri+ pilleri
12- yağmurluk
13- açılır kapanır şemsiye( olanlar getirsinler 3m x3m )
14- yedek kamp tüpü
15- çıra+tel ızgara+maşa
16- balta+kürek

Ah be Cihanım ne yaptın ???Şimdi milletin pisikolojisi bozulacak,bunlarda mı gerekli diye

tugsan75' Alıntı:
Ah be Cihanım ne yaptın ???Şimdi milletin pisikolojisi bozulacak,bunlarda mı gerekli diye

tuğsancım arkadaşlarımızdan bazılarının il kampı olabilir ,veya ilk denemeleri diyelim ,bizler ( daha evvelden tecrübeli olanlar) , yolu açalımki ,bizim yaptığımız hataları yapmasınlar ,boşu boşuna vakit kaybetmesinler , bu listeyide olmassa olmaz diye koymadım aman yanlış anlaşılma olmasın , tecrübeler doğrultusunda hazırlanmış olduğu için ,herkes bakıp ,kendisine ne lazım olduğunu aşağı yukarı görsün diye koydum ,unutmasınlar olan malzemelerini son dakika evden çıkarken ;D ;D ,

bu arada ankarada tepeler bembeyaz gelinliklerini giydi ,akşam mangal var beklerim gel misafirim ol bu gece

Süper olurdu ama benim helikopterin pilotuna bugün izin verdim malum tavan çadırımın açılış kokteyli var,buyrun siz gelin,içerisi geniş,salon solomanje ;D ;D ;D

cihan ankarada bi internet sitesi,http://www.askermekani.com/main/
malzemeler var

tugsan75' Alıntı:
Süper olurdu ama benim helikopterin pilotuna bugün izin verdim malum tavan çadırımın açılış kokteyli var,buyrun siz gelin,içerisi geniş,salon solomanje ;D ;D ;D

koysana bir iki foto nasıl dırmuş arabada bir görelim , geleceğimde buradan tüyemiyorum çok baskı var ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...