Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
umutcelikel' Alıntı:
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sçtık...Yün don bulmam lazım....
kafalıon di mi? 59 Cadillac var ama bu olamaz inanmıyorum...
Öyle deme Çağlar hepsinin ön panjuru böyle değil, Ankarada Ümitköy MNG kargonun önünde görüyorum ara ara , kum rengi birtane var , ne olduğunu uzunsüre anlayammıştım araştırınca 55 olduğunu anladım, fotodakinden daha heybetli ve yakışıklı görünüyor.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
discovery-V8' Alıntı:
Öyle deme Çağlar hepsinin ön panjuru böyle değil, Ankarada Ümitköy MNG kargonun önünde görüyorum ara ara , kum rengi birtane var , ne olduğunu uzunsüre anlayammıştım araştırınca 55 olduğunu anladım, fotodakinden daha heybetli ve yakışıklı görünüyor.
hilüxcü osi' Alıntı:
sizlerin arasında olmayı sizlerle tanışmayı çok isterdim ama beni baya beklemeniz gerekir yolda ;D maşallah sizin arabalar çok güzel.ama ben çeker götürürüm diyen varsa gelmek için uğraşırım...
Yavuz görürsen davet etsene gerçekten, yol masrafını ortak karşılarız ;D
Tuğsan beyin dediği gibi tam seri yaparız.
Geçen İstanbuldaki sel felekatinde yardıma giden bir VX200 vardı onun sahibini de buluruz.