2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Peliss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,872

Etiketler
:smiley:

1.jpg


IMG_8318.JPG


IMG_8354.JPG
 



Insan nasil kiskaniyor yaw...Boyle guzel etkinlik mi olur.Boyle mi guzel anlatilir.Nasil buyuk bir aile bu..
1 ay icinde kesin karavan aliyorum..Cekmede olur cekmecede..
 



Mustafa biraz daha büyük yapabilirsin.

Sayın Zedzestion,mutluluk duyarız ailemizin büyümesinden,her zaman bekleriz.
 

Birkaç fotoğrafta ben paylaşmak istiyorum, ama önce hikayesi.
Cumartesi sabahı (02.06.2012) Akyazı girişinde 5 karavan ve çekim ekibi buluştuk. Akyazı'dan alışverişimizi yaptıktan sonra, Dokurcun yolu üzerindeBeldibi'nden Bozetepe ye saparak Acelle yaylasına çıktık.Burdan sonra orman yollarını kullanarak, offroad yaparak Karagöl Göletine ulaştık.Ekip bayağı yorulmuştu.Karagölde çay molasının vererek biraz nefeslendikten sonraTaraklı ya inerek kamp alanına ulaştık. Yol boyunca çekim ekibi olağan üstü çabayla kayıt yaptılar.
Resimlerde çok detaylı offroad yok, detayları filmde beraber seyredeceğiz.
Ayrıca emeği geçen herkese bizi bu güzel haftosununu yaşattıkları için teşekkür ederim.
Pelin kardeşimide çok bilinçli çekilmiş fotoları için tebrik eder,paylaşımı içinde teşekkür ederim.
 



Bizim kısıtlı bir zamanımız olsa da etkinliğe katıldık ve çok keyif aldık.Emeği geçen ,katılan ve paylaşımlarda bulunan herkesin eline sağlık.

seyyah54' Alıntı:
o poz ne öyle harika bir keyf

Ahmet Hocam kamp ibişsiz olmaz ;D Biz geldiğimizde siz ayrılmıştınız, göremedik sizleri :-[ . Bir sonraki etkinliğe kısmet diyelim :smiley: .
 










Ynt: 2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

Çok güzel fotoğraflar .Özellikle vadiye gömülmüş şirin evlerin yeşile doymuş hali çok hoşuma gitti.Ciğerler bolca oksijenle dolmuştur
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,982
Mesajlar
1,526,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

SON KONULAR



Geri
Üst