<div class="bbWrapper">Selamlar ,<br />
Arkadaşlar bir süredir beklemedeydim ZJ üzerindeki değişiklikler için . Çünkü uzun süreli bir yurtdışına çıkış durumu sözkonusu idi . Şimdi durumlar netleşti ve buralardayım gibi görünüyor . Bu durumda şubattan sonra bir CJ yada XJ(büyük ihtimal) aracı tamamen offroad için modifiye etme planımı yürürlüğe koydum . Yavaş yavaş bakınmaya başladım .<br />
<br />
Şimdi gelelim meseleye : Durum böyle olunca ZJ yi daha standart bırakmaya niyetliyim en azından şimdilik . Önümüzdeki birkaç hafta içinde 2 inch yükseltme ve 235/75/15 BFG AT lastik takmayı planlıyorum . <br />
<br />
Bu 2 " yükseltme konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim . 2" yükseltmede amortisör değiştirmek gerekir mi? yada başka bir tür değişiklik yapmaya gerek var mı ? <br />
<br />
Bu kitlerde genelde sadece , helezon üstüne konulan takozlardan ve aynı malzemeden üretilmiş birkaç parça daha oluyor . Acaba bu parçalardan başka birşeye ihtiyaç olmaz mı ?<br />
<br />
Bu işlemin yakıt , frenaj ve yol tutuş açısından pek bir değişikliğe neden olmayacağını düşünüyorum . Yanlış mıdır ?<br />
<br />
Teşekkürler <br />
Barış</div>