KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezi başlığı düzenlenemiyor. Düzenlenebilseydi, "Hudoff dışından da katılıma açıktır" yazılabilirdi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu ne Lopez sevgisiymiş arkadaş, bitmedi, tükenmedi. Off Road'çu "toprak" sever, "su" sever, hatta ikisi bir arada olursa, daha çok sever dedik ama bu kadarını da kastetmedik.. ;D ;D ;D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeşil Vadi'nin en güzel zamanıdır kanımca. Bundan sonrasında su geçişleri biter diye tahmin ediyorum. Benim kisi bir fikir yalnızca, maksat, "delinin aklına daş düşürmek"
Kılıç lı riva yolu üzerinde ben gittigimde baya zor bi parkurdu şimdi orta hallidir diye düşünüyorum bahsettigin polonez deki parkur iyice kurumuştur şimdi
Kılıç lı riva yolu üzerinde ben gittigimde baya zor bi parkurdu şimdi orta hallidir diye düşünüyorum bahsettigin polonez deki parkur iyice kurumuştur şimdi