ysf_ysf07' Alıntı:Teşekkürler Ozan bey . evet biliyorum daha öncede sahibindene daha yüksek bir fiyatla giriş yapmıştı takibindeyim. şu anki fiyatı 22bin tl civarı . mekaniği hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ?
ysf_ysf07' Alıntı:Evt kötü olmuş. ben Ankarada yaşıyorum zaten ancak yazları antalyadayım yani bütün yaz. gerçekten sağlam bana sorun çıkarmıcaz bir cj 5 arıyorum motor performansı ve görünüşü konsolu çok güzel olmalı şu anki arabamı satıyorum . özelden yazamıyorum bu arada yeni üyeyim çünkü. fiyat konusunda exrtra bi araç olursa fiyatı yukarılara çekebilirim . kendi profilimde olan araç gibi sağlam görünmesini istiyorum. ve motorla kesinlikle oynıcam . 130- 150 bg yetmez bana şimdi arabam zaten 160 bg honda civic. tabi farklı bi konsept bunlar ilk defa jeep cj alıcam . daha 23 yaşındayım . spor bişiler olması lazım
![]()
motor perfonmansı iyi bir araç istiyorum demişsiniz benim aracımın kötü oldugunu size kim soylemişse gel bir yalan soylemiş. gögüs resmi yok.ysf_ysf07' Alıntı:Bay 25 aracınızı inceledim . öncelikle teşekkürler. ben daha çok motor performansı ve görünüşü iyi olan bir cj 5 istiyorum . Antalyada yaşıyorum ve yazları binmek için istiyorum. aracınız güzel ama göğsünü tam göremedim. konsollar felan krommu ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.