<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?</b><br />
<br />
gökan bey görüşmüştük sanırım<br />
<br />
bende 2001 1.6 vitara var.diğer üstadlarında konuya yaklaştığı gibi,gidip bı hyundai getz,yada hidrolik direksiyonu bile olmayan,daha ön camları bile kriko ile kalkıp inen bi dacia logan fiyatında jeep diyoruz,bizlerde bunu alırken böle kabul edip aldık,satarkende böle kabul edilmeli,arkadaşlarında dediği gibi bakımlı bi vitara yağı falan süresinde değişmiş kmsi çoğu aracın düşük km göre önemli değildir<br />
<br />
bana en son gittiğim servis motrun fındık kırıyo dedi ne demek bu dedi,motor harika dedi,zaten dizel bi aracın motoruna göre benzinli motorlar 400 bin geçende varmış,heleki vitara motorları kadar sağlam ise sölenecek söz yoktur.geçen burda yani karstan söz ediyorum eksi 30 havada 3 gün karın altında kontak vurmadım,kontak vurduğumda tek marş ile çalıştı,demek istediğim şu değerli üstadlarım daha iyi bilirler ama bu bölgede gözlemlediğim kadrıyla<br />
1.cisi dizel bi arabayı o soğukta 3 gün sonra tek marşla çalıştırmak zordur<br />
2.ncisi motor isteyen benzinli bi aracıda aynı şartlarda çalıştırmak zordur<br />
<br />
benim aracımın km si 175 bin<br />
allaha şükür,sorun çıkarmadı,çıkarmıyorda.<br />
YÜCE ALLAHTAN hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum,inş.herkes gönlündeki aracına bi an önce kavuşur<br />
<br />
saygılarımla <br />
sabri elagöz</div>